Bezig met laden...

Nieuws

Image
Eindelijk variatie op een oer-Hollands product: FFI lanceert Dé Hitterbal

Nederlanders zijn gek op snacken. Maar we houden ook van variatie en vernieuwing op z’n tijd. FFI combineerde deze twee feiten en slaagde erin één van Nederlands populairste snacks een nieuw smaakje te geven. Maak kennis met de perfecte pikante bitterbal: Dé Hitterbal. Na maanden van ontwikkeling is er nu een nieuwe variant op de vertrouwde bitterbal. Dé Hitterbal is krokant van buiten en...

Image
Horecava 2018

De Horecava was ook dit jaar weer een groot succes. Leuke gesprekken met onze klanten, positieve reacties op onze nieuwe producten en onze winactie was top!Wij zijn  dik tevreden. U ook? Benieuwd naar het resultaat van onze winactie? Kijk dan eens op ons youtube kanaal via deze link! Daarnaast willen wij u deze sfeerimpressie van de Horecava 2018 niet onthouden! Ook de Horecava hebben wij onze...

Image
De Boerenfrikandel

Op de Horecava lanceren wij een nieuwe product... De Boerenfrikandel. Een heerlijke grove frikandel met boerengroenten. Lekker bij de frietmaaltijd of als lekkere snack tussendoor. Na jarenlange radiostilte op het gebied van innovatie in frikandellenland is het ons gelukt. De ouderwetse frikandel maar dan nog lekkerder. Lekker sappig en vol van smaak!

Image
Nieuw van Niko's - Panini Caprese

Een heerlijke panini met Mozzarella, tomatentapenade met stukjes tomaat en pesto. Deze aloude smaakcombinatie nu eindelijk op een warm broodje uit de grill of uit de oven. Om je vingers bij op te eten!

Image
Swinkels Food - Dé Kroket

Al sinds jaar en dag maakt Swinkels Food kwalitatief hoogwaardige kroketten. Dit onder de merken Swinkels Food en Dé Kroket. Vanaf 1 januari zijn deze twee mooie merken samen gevoegd. De uitstraling van Dé Kroket met de doosinhoud van Swinkels Food. Dit geeft duidelijkheid en eenvoud in de markt. Daarnaast hebben wij overheerlijke bitterballen aan onze productrange toegevoegd.