Bezig met laden...

Het assortiment

Het assortiment van Domini is grotendeels gebaseerd op het bekende assortiment impuls-ijs van het leidende A-merk. Echter naast een uniek, aantrekkelijk kinderassortiment voert Domini ook nog immer het normale formaat klassieke vanille-chocolade hoorntje, een kauwgum ballen ijsje en een zakje met 6 mini ijsje met verrassings ei!

Het kinder assortiment bestaat uit ijsjes van het zeer populaire kinder character de Minions, maar ook van de alom bekende Smurfen voert Domini een kinderijsje.

Nieuw sinds 2016 zijn de kinderijsjes van het Hopsa character. Een speels frivol wezentje waar naast heerlijke ijsjes een breed assortiment kinderproducten beschikbaar is.

Voor volwassenen heeft Domini de samenwerking gezocht met Häagen-Dazs, Oreo, Toblerone en Milka.

Het Häagen-Dazs merk wordt door ijsliefhebbers overal ter wereld beschouwd als het icoon van luxe-ijs bij uitstek. Van meet af aan vormde de onbetwistbare kwaliteit van het product de eerste prioriteit van de Häagen-Dazs -ervaring waardoor het merk geassocieerd werd met de grootste knowhow en de beste ingrediënten die de wereld te bieden heeft. De stichter Reuben Mattus deed tientallen jaren tests en experimenten tot hij in 1961 het beste ijs ter wereld maakte. Sindsdien bestendigt Häagen-Dazs deze traditie en blijft het de beste kwaliteit leveren voor zijn ijssoorten en desserts. Zo kan de consument genieten van een uitzonderlijke en unieke smaakervaring.

De cups van Oreo, Toblerone en Milka zijn tevens wereldberoemd. Maar vooral ook buitengewoon populair. Deze smaken zijn reeds lange tijd beschikbaar echter het succes ervan heeft zich pas in 2017 geopenbaard. Vooral deze ijsjes zijn bij uitstek ijsjes welke uw omzet een enorme impuls kunnen bezorgen!