AlgemeenOverig

Waarom kiezen voor een financiële opleiding bij Staan Academy?

De Staan Finance Academy is oorspronkelijk begonnen met de academy om eigen professionals op te leiden en hun eigen persoonlijke ontwikkeling te versnellen. Doordat de academy bij hun eigen professionals goed werd gewaardeerd en ze echt een verschil gingen zien. Werd er besloten om de Academy open te stellen ook voor externe professionals. Je kan via de academy diverse programma’s volgens waaronder CMA Amsterdam, Power BI cursus en een bedrijfsadministratie opleiding. In dit artikel wordt kort toegelicht wat het programma is.

Certified Management Accountant (CMA)

Het certificaat die je ontvangt na het afronden van het CMA programma vergroot niet alleen je kennis, maar zorgt ook voor meer carrièremogelijkheden. Het certificaat bestaat niet alleen uit het volgen van het programma, maar ook het afleggen van de bijbehorende examens en daarnaast ook de nodige ervaring in het werkveld. Het programma is opgesteld aan de hand van veel onderzoeken, waaruit dit de meest effectieve manier van leren was. Voordat je daadwerkelijk als groep aan de slag gaat met de maandelijkse sessies, ga je eerst zelf aan de slag met de voorbereiding van het programma. Op deze manier neem je de gegeven theorie makkelijker op en zal je die eerder kunnen toepassen in de interactieve groepssessies.

Power BI

De Power BI cursus wordt door een senior financieel professional gegeven. Hier komen diverse soorten informatiebronnen aan te pas van  diverse databases tot aan diverse tabellen in Excel. Tijdens het programma leer je hoe je een juiste rapportage kan opstellen door gebruik te maken van de meest doeltreffende oplossing. Je leert daarnaast ook om de financiële inzichten van je eigen bedrijf te delen en te presenteren.

Bedrijfsadministratie opleiding

De bedrijfsadministratie opleiding is een goede basis om uit te blinken in accounting. In dit programma kijk je weer samen met een senior professional naar de theorie van de basis van hoe je je boekhouding inricht tot aan de uitgebreide theorie. Je kan beter en sneller analyseren door de theorie gelijk toe te passen in de praktijk. Door deze opleiding te volgen kan je zelf heel makkelijk een duidelijke en juiste rapportage overhandigen aan het management.

Gerelateerde artikelen

Back to top button