Ondernemen

Geen kantoorpand, wel meetings; drie oplossingen

Sinds de corona pandemie lijkt het opzetten van een nieuw bedrijfje makkelijker dan ooit en wordt het in grote getalen gedaan. De groei in bedrijven in huis is dan ook groot; zelfs wanneer je meerdere mensen in dienst hebt, lijkt werken vanuit huis geen dealbreaker. Eenieder kan namelijk gemakkelijk vanuit huis werken; scheelt kosten in het huren van een pand en daarnaast biedt het comfort voor werknemers, want iedereen kan thuis blijven. Toch kom je er soms nou eenmaal niet onderuit, en zou het toch eigenlijk best handig zijn om eens met het gehele team samen te komen, of het nu om een maandafsluiting of om een belangrijke vergadering gaat.

Opties genoeg, gelukkig maar; lees snel met ons mee welke opties jij hebt wanneer je een bedrijf aan huis hebt maar toch die ene meeting of samenkomst wil inplannen! 

Vergaderruimte huren

Zoals veel dingen tegenwoordig binnen een klik op het internet geregeld zijn, kan je ook op gemakkelijke wijze een vergaderruimte huren voor jou en je team. Of je dit nu wilt doen op een bijzondere locatie in Drenthe, in een café in Rotterdam of wil je een vergaderruimte huren Amsterdam? Met een beetje zoek- en speurwerk heb je het zo geregeld en lijkt die vergadering met het gehele team toch al snel geen ver-van-je-bed-show meer! 

Flexwerkplekken

Een flexwerkplek is een werkplek die je zo nu en dan kan huren om lekker te werken. Zo bestaan er tegenwoordig bedrijven die gehele panden aanbieden met flexwerkplekken; kan je ook nog eens kiezen uit een klein kantoor of juist een grotere ruimte. Ideaal voor jouw meeting met collega’s, of wanneer je een belangrijke afspraak hebt met klanten. Je kunt zulke flexwerkplekken zowel voor hele dagen als voor een aantal uren huren! 

Virtueel kantoor

Misschien ben je wel helemaal niet op zoek naar een echte ruimte om samen te komen, maar wil je ook liever niet dat jouw bedrijf op jouw huisadres staat. De oplossing? Een virtueel kantoor! Virtuele kantoren bestaan veel in de grote steden van ons land, zo heb je een virtueel kantoor Amsterdam, maar ook in Rotterdam en Utrecht zijn er een aantal te vinden! Meestal gaat het huren van een virtueel kantoor ook samen met vergaderzalen die je kan gebruiken! 

Tip!: Om het leuk te houden voor iedere collega, kan je natuurlijk kiezen om de locaties af te wisselen, en na de vergadering een leuke teambuilding in te plannen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button