Algemeen

Bespaartip: haal je verf direct van de groothandel!

Story Highlights
  • Groothandelsprijzen en zelfs goedkoper
  • Van bekende merken als Sikkens, Wijzonol en Sigma
  • Verf van uitstekende kwaliteit

Als jij je huis van een nieuwe verflaag wilt voorzien, dan kost je dat best veel geld. Verf is niet goedkoop en als jij plannen hebt om heel de woning aan te pakken, dan ben je al snel veel geld kwijt. Als je wilt besparen, haal dan de verf die je nodig hebt rechtstreeks van de groothandel. Je hebt dan niet alleen de kwalitatief beste verf, maar voor de beste verf van de groothandel betaal je bovendien groothandelsprijzen of zelfs nog minder. Benut die kans en je bespaart behoorlijk op het verven van je woning.

Erkende en geroemde merken als Sikkens en Sigma

Bij de groothandel koop je alleen de beste verf van erkende en geroemde merken als Sigma, Sikkens en Wijzonol. Hoewel de groothandelsprijzen al aantrekkelijk zijn, worden ze in de praktijk nog goedkoper aangeboden. De verf die je bij de groothandel vindt zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit en er is voldoende verf voor zowel binnen als buiten. De merken die de verf aanbieden bieden verf met een sterk isolerende en een sterke dekking. Je vindt er de ideale verf voor gladde wanden maar zeker ook voor plafonds.

De tien beste verven op een rij

Een vergelijker op het gebied van klussen zette de tien beste verven op een rij, verf die je dus aantrekkelijk geprijsd is. De topklassering van de top 10 wordt ingenomen door Sikkens Alphacryl Dure Matt SF wit. Dit is nou precies een goed voorbeeld voor verf die perfect is voor gladde wanden en plafonds. Deze verf is sterk en isoleert uitstekend. Sikkens Alpha Projecttex Wit neemt de tweede plaats in. Dit is een universele matte muurverf die als ideaal geldt voor als je binnen de plafonds van een nieuwe verflaag wilt voorzien.

Powerdek muren en plafonds

Flexa bekleedt de derde plaats met Powerdek muren en plafonds. Deze verf dekt uitstekend en is geschikt voor binnen en is op plafonds een uitstekende oplossing. Deze verf is vochtregulerend, heeft extra dekkracht en de verf is met water verdunbaar. Laten we ook de nummer vier benoemen, want dat is de Sigma Sigmatin DGL Matt wit, inderdaad een matte muurverf op waterbasis. De verf is gemakkelijk te verwerken, denkt uitstekend en geeft de muren een zeer frisse aanblik.

Gerelateerde artikelen

Back to top button