Algemeen

Snel een beleggingspand financieren? Maak kennis met Mogelijk

Steeds meer mensen beleggen hun geld in stenen. Zakelijk vastgoed of woningen en appartementen voor de verhuur. Wie de kans krijgt een pand aan te kopen, wil graag snel kunnen handelen. Maar ja, zie maar eens snel aan financiering voor een beleggingspand te komen. Gelukkig zijn er partijen op de markt die begrijpen dat in vastgoed snelheid geboden is en dat ook kunnen bieden. 

Van aanvraag tot realisatie in 2 tot 3 weken

Maak kennis met Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Of het nu gaat om woningen of appartementen voor de verhuur of een bedrijfspand, Mogelijk kan het financieren. En snel ook. Wie de quickscan van Mogelijk invult, weet binnen een dag of een financiering voor het gewenste zakelijk onroerend goed mogelijk is. Daarna kan het snel gaan, indien noodzakelijk is de hypotheek binnen 2 á 3 weken rond. 

Slim geautomatiseerd systeem, direct gekoppeld aan de quickscan

Dat Mogelijk zo snel kan handelen heeft onder andere te maken met een uitgekiend automatiseringsproces. Op basis van het ingegeven adres haalt Mogelijk direct automatisch gegevens over het object, bijvoorbeeld uit het kadaster en van Funda, om de waarde te bepalen. En laat de waarde van het object – in relatie tot de gewenste leensom – nou het belangrijkste criterium zijn voor Mogelijk om te bepalen of een hypotheek verstrekt kan worden. 

Vastgoedambities mogelijk maken

Uiteraard wil Mogelijk de aanvrager ook nog persoonlijk spreken. Daarbij vraagt de accountmanager de nodige extra gegevens om te beoordelen of de aanvrager de hypotheeklasten kan dragen. Daarbij denkt Mogelijk altijd in oplossingen. 

Ook startende ondernemers die nog geen jaarcijfers kunnen overleggen, krijgen bij Mogelijk kansen om hun vastgoedambities waar te maken. Een bedrijfspand is voor een startende ondernemer vaak een vliegende start. Mogelijk weet als geen ander hoe belangrijk dat is. Juist daarom bieden ze ook voor startende ondernemers mogelijkheden. 

Vastgoedfinanciering door heel Nederland

Mogelijk financiert vastgoed in heel Nederland, zowel panden in grote steden als kleine dorpen tussen € 50.000,- tot € 10.000.000,-. Zolang het kwalitatief en courant vastgoed is voor een bedrijf of voor de verhuur, financiert Mogelijk. Op deze manier financierde Mogelijk in de afgelopen vijf jaar al ruim 3.000 objecten voor een bedrag van bijna € 630 miljoen.  

Gerelateerde artikelen

Back to top button