Ondernemen

4 redenen waarom jij stickers moet laten bedrukken

Promotie is erg belangrijk voor bedrijven. Heb jij een eigen onderneming? Of ben je ZZP’er? Dan is het belangrijk dat je reclame maakt voor je eigen producten of diensten. Het is belangrijk dat je de boodschap die je hebt goed over kunt dragen op klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je USP’s of aan een goede slogan. Door een goed logo met een goede tekst te laten zien aan potentiële klanten, weten ze direct waarvoor ze je bedrijf in kunnen schakelen. Vervolgens kunnen ze deze boodschap ook erg gemakkelijk aan andere bedrijven doorspelen. Wil je deze boodschap duidelijk maken aan je klanten? Dan is stickers drukken een goede manier. In dit blog bericht leggen we je graag uit waarom ook jij stickers moet laten bedrukken.

Reclame maken voor je eigen bedrijf

In eerste instantie is het laten bedrukken van stickers een zeer goede manier om marketingactiviteiten uit te voeren. Doordat je de stickers op allerlei verschillende plekken kunt bevestigen, krijg je erg veel momenten om je bedrijf kenbaar te maken aan potentiële klanten. Door het zien van de sticker, gaat de potentiële klant direct aan je bedrijf denken. Als je hier ook nog eens bepaalde termen op laat doorkomen, krijg je al snel een positieve reactie. Ook kun je bijvoorbeeld een telefoonnummer op de sticker laten drukken, zodat de potentiële klant direct naar je bedrijf toe kan bellen voor een afspraak.

Professioneel overkomen op klanten

Niet alleen voor de marketing van het bedrijf zijn stickers erg handig. Het laten bedrukken van stickers laat je bedrijf ook professioneel overkomen. Het zorgt er direct voor dat de gehele organisatie er professioneel uitziet. Dit komt vervolgens ook door op de klanten die bij het bedrijf zitten. Als je bijvoorbeeld een visitekaartje uitdeelt aan een klant, kun je hier ook direct een klein pakket van maken. Geef bijvoorbeeld enkele bedrukte stickers mee zodat de klant een ambassadeur van je bedrijf kan worden!

Relatiegeschenken persoonlijk maken

Heb je veel klanten waar je jaarlijks een relatiegeschenk aan geeft? Met name in de kerstperiode wordt er veel gewerkt met relatiegeschenken. Het is een zeer leuke toevoeging om aan het relatiegeschenk bedrukte stickers toe te voegen. Op deze manier weet de relatie direct dat het cadeau van jou afkomt. Ook zorgen de stickers ervoor dat jouw bedrijfsnaam vaker bij de klant in beeld komt. Hierdoor gaan ze meer aan je bedrijf denken en kunnen er meer bestellingen uit voortkomen. Het laten bedrukken van stickers kan daardoor een zeer goede mogelijkheid zijn om de omzet bij bestaande klanten te verhogen.

Ook voor andere organisaties erg handig

Naast dat het bedrukken van stickers voor bedrijven erg goed van pas kunnen komen, zijn er nog talloze andere organisaties die er goed gebruik van kunnen maken. Wil je bijvoorbeeld reclame maken voor een feest dat je organiseert? Dan kun je erg leuk stickers laten bedrukken met het logo van je feest. Ook als je zelf als dj optredens doet, kan het erg leuk zijn om bedrukte stickers uit te delen op de feesten waar je draait. Op deze manier zien steeds meer mensen je naam en kun je daadwerkelijk meer werk genereren. Voeg hiervoor natuurlijk wel altijd je gegevens toe aan de sticker, zodat iedereen je direct op kan bellen om je te boeken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button