Ondernemen

De voordelen van keycords met logo

Ben jij een ondernemer met een eigen bedrijf? Dan denk je waarschijnlijk al vaker over welke promotiematerialen je wilt gebruiken voor je bedrijf. Keycords met logo bedrukken kan bijvoorbeeld erg goed zijn om op een open dag of festival uit te delen. Hierdoor krijgt je bedrijf een goede naamsbekendheid en kun je tegelijkertijd iets terug doen voor je klanten. In dit blogbericht vertellen we je de voordelen van het bedrukken van keycords met je bedrijfslogo of slogan.

De merkzichtbaarheid van je bedrijf verbeteren

Als je een bedrijf hebt, is het belangrijk dat deze opvalt. Je wilt natuurlijk nieuwe klanten binnen halen, en deze moeten eerst het bedrijf leren kennen. Zeker als je in een markt actief bent met veel concurrentie, is het belangrijk dat je bedrijf goed zichtbaar is. Zijn jouw medewerkers veel onderweg voor persoonlijk contact met potentiële klanten? Dan is het zeer verstandig om je bedrijfslogo toe te voegen aan de werknemer. Dit kan je doen door het bedrukken van een keycord met je logo. Vervolgens loopt de werknemer heel de dag met de keycord om. Dit zorgt ervoor dat iedereen met wie hij of zij in gesprek gaat, jouw bedrijfslogo direct zal zien. 

Meer verkopen genereren met keycords

Tegenwoordig lijkt het alsof de traditionele marketing overgenomen wordt door online marketing. Echter is niets minder waar. Mensen kopen nog steeds het liefste van mensen. Het is dus heel belangrijk dat je voor je organisatie de traditionele marketing op orde hebt. Een tastbaar promotiemateriaal geven is daarvoor een van de beste dingen. Met het bedrukken van keycords kun je dit bieden. Een keycord is namelijk erg handig in gebruik op bijvoorbeeld een beurs of evenement. Door deze met logo aan je potentiële klanten te geven, zullen zij meerdere keren op de dag jouw logo voorbij zien komen. Hierdoor komt het in het geheugen van je potentiële klant en heb je meer kans op een daadwerkelijke verkoop.

Lage kosten voor het bedrukken van keycords

Tot slot is het bedrukken van keycords een zeer verstandig idee. Het is namelijk een van de goedkopere marketingactiviteiten die je kunt doen. In vergelijking met andere promotiematerialen of activiteiten, is het bedrukken van keycords erg goedkoop. Uiteraard is het bedrukken van keycords duurder dan effen keycords, maar nog steeds zijn de kosten aanzienlijk lager dan andere promotiemiddelen. Hierdoor maakt het een zeer effectieve en interessante marketingcampagne voor je bedrijf. Sta je binnenkort op een beurs of evenement? Zorg er dan voor dat je bedrukte keycords bij je hebt om je klanten te ontvangen. Zo weet je zeker dat de beurs of het evenement op een goede manier afgesloten zal gaan worden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button