Ondernemen

Hoe wordt je bedrijf Google Premier Partner?

Het Noord-Hollandse Zoekmachine-marketing bureau Semwerkt is dit jaar opnieuw uitgeroepen tot Google Premier Partner. Een hoger niveau kun je binnen het Partner-programma niet behalen. Semwerkt behoort met deze badge dan ook tot de beste drie procent Google Partners van Nederland. Wil jij weten hoe jouw bedrijf ook Google Premier Partner kan worden? In dit artikel vertellen we wat Semwerkt heeft gedaan voor deze titel.

Wat is Semwerkt?

Om te beginnen is het belangrijk om te weten wat Semwerkt doet. Het bureau is niet zomaar een internetbedrijf, maar een online marketingbureau dat de volgende diensten biedt:

  • SEO (Search Engine Optimization);
  • SEA (Search Engine Advertising);
  • CRO (Conversion Rate Optimization);
  • Content marketing;
  • Social Advertising.

Hoe word je Google Premier Partner?

Semwerkt werd niet zomaar Google Premier Partner. Om deze badge te behalen, moesten alle specialisten van het marketingbureau hard aan het werk. De SEA-specialisten en SEO-specialisten sleepten allemaal hun Google-diploma’s binnen. Om ervoor te zorgen dat hun klanten altijd een stapje voorlopen op de concurrentie, houden de Semmers (zoals zij zichzelf noemen) constant de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO, SEA en marketing in de gaten. Daarnaast houden ze zich ook bezig met AI. Als het op online marketing aankomt, weten de Semmers dus precies waar ze het over hebben!

Welke erkenningen kan een online marketingbureau halen?

Semwerkt is niet alleen Google Premier Partner, maar ook Microsoft Advertising Partner. Er is geen enkele reden om alleen het een óf het ander te zijn. Als Microsoft Advertising Partner weet Semwerkt niet alleen alles over Google, maar ook over de zoekmachine van Microsoft: Bing. Naast deze twee belangrijke titels herken je de deskundigheid van Semwerkt aan het Online Marketing Keurmerk. Ga jij een samenwerking aan met Semwerkt, dan ga je een samenwerking aan met betrouwbare specialisten in online marketing.

Gerelateerde artikelen

Back to top button