Overig

Geld besparen met deze eenvoudige interieurtips

Je bent je interieur helemaal zat maar je hebt niet het geld om het in zijn geheel te veranderen. Wat kan je nu doen om je interieur toch een boost te geven? Gordijnen zijn niet ontzettend duur maar kunnen er wel voor zorgen dat jouw kantoor of kamer een andere look krijgen.

Lekker makkelijk en toch wat anders

Rolgordijn op maat ze zijn lekker makkelijk en toch heb je al heel snel een andere look. Rolgordijnen bieden je heel veel privacy en toch zit je niet meteen helemaal opgesloten wanneer jij dat zelf niet wilt. Je kunt ze heel makkelijk maar voor een deel dichtdoen. Je hebt dan aan de onderkant een leuke open strook waardoor er nog voldoende licht naar binnenkomt. 

Voor elk raam wel een gordijn

Dat plissé gordijnen zo ontzettend gewild zijn dat is helemaal niet raar. Het zijn de meest makkelijke gordijnen die je maar kunt wensen en echt voor ieder raam zijn ze te verkrijgen. Ze worden vaak op maat gemaakt wat het extra handig maakt. Je kunt plissé gordijnen ook laten maken met een verduisterend effect. Om het je nog makkelijker te maken zijn plissé gordijnen zelf te verkrijgen met een elektrische afstandsbediening. Je kunt zelfs plissé gordijnen ophangen als je kunststof kozijnen hebt. Er wordt dan gebruik gemaakt van smartfit.

Weer helemaal terug van weggeweest

Verticale lamellen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Je hebt ze in verschillende materialen. Veelal worden de kunststof verticale lamellen het meest verkocht omdat ze zo ontzettend makkelijk schoon te maken zijn. We hebben een tijd gekend dat ze er alleen maar in het wit waren maar dat is allang niet meer. Het fijne van verticale lamellen is dat je ze zo kunt stellen dat er toch nog wat licht naar binnenkomt maar dat niemand je vanaf buiten ziet. Zo creëer jij je eigen veilige habitat zonder dat je er veel voor hoeft te doen. 

Zo zie je maar weer dat je door betrekkelijk weinig geld uit te geven er toch voor kunt zorgen dat jouw interieur een boost krijgt. Iets wat natuurlijk hartstikke fijn is als je van verandering houdt maar het gewoon simpelweg even niet hebt. Het fijne van deze systemen is ook dat je, wanneer je weer eens en ander rolgordijn wilt hangen, je niet meteen alles weg hoeft te halen omdat de meeste systemen hetzelfde zijn. Het is dan dus een kwestie van erin klikken en klaar!

Gerelateerde artikelen

Back to top button