Overig

Witte, pijnlijke tenen behoren tot de verleden tijd met warme verwarmde sokken

Iets dat kan voorkomen dat je voeten ijzig en pijnlijk aanvoelen, dat is een zoektocht voor veel mensen. Echter ligt de oplossing voor handen, verwarmde sokken. Sokken die aangedreven worden door een accu, waarna er warmte vloeit door de verwarmingsdraden. Deze verwarmingsdraden kunnen, afhankelijk van de warmtestand, een temperatuur van 65 graden bereiken. Hierdoor kan je invullen, dat pijnlijke en koude voeten tot de verleden tijd behoren.

Wat zijn verwarmde sokken?

De verwarmde sokken van Comfort Producten worden standaard geleverd met krachtige accu’s. Deze accu’s kunnen eenvoudig aangesloten worden op de verwarmde sokken, de accu’s plaats je eenvoudig in het daarvoor bestemde vakje aan de bovenzijde van de verwarmde sokken. Met een afstandsbediening kan je eenvoudig het warmteniveau instellen. Er is keuze uit drie verschillende warmteniveaus, afhankelijk van het warmteniveau kunnen de verwarmde sokken uren verwarmen. Op de laagste stand is dit zo’n 10 uur en op de hoogste stand 3 uur. 

Keuze uit verschillende accu-packs:

De verwarmde sokken worden standaard geleverd met 2.600 mAh accu’s. Als je nog langer wil verwarmen dan bovengenoemde tijden heb je ook de keuze uit een 3.000 mAh en 3.800 mAh accu-pack. Hoe meer mAh hoe krachtiger de accu, dus hoe langer je kan verwarmen. De meegeleverde accu’s zijn allemaal USB-oplaadbaar. Dit betekent dat je ze onderweg kan opladen via de USB-kabel, bijvoorbeeld in de auto of via een powerbank. Uiteraard kan je de accu’s ook gewoon via het stopcontact opladen.

Keuze uit verschillende soorten

Er zijn verschillende varianten verwarmde sokken op de markt. Bijvoorbeeld verwarmde sokken met extra loopcomfort, dit is het Elite model. Dit model verwarmde sokken heeft een verwarmingselement aan de buitenkant van de sokken. Zodat de verwarmingsdraden niet meer voelbaar zijn. Handig voor mensen met gevoelige voeten, of voor mensen die grote afstanden fietsen en lopen op een dag. Daarnaast heb je altijd de keuze uit een ‘lange-variant’ verwarmde sokken en een ‘korte-variant’ verwarmde sokken. De lange variant is in eerste instantie bedoeld voor wintersporters, of andere mensen die de accu’s boven hoge laarzen of schoenen willen dragen. De korte-variant kan voor alle doeleinden gebruikt worden en heeft als voordeel dat je niet de gehele sok over de kuiten heen hoeft te trekken.

Advies en garantie

Op de website van Comfort-Producten kan je terecht voor het juiste advies mocht je twijfelen. Zij zijn bereikbaar via de chat, per mail en per telefoon. Gezien de reviews geven de specialisten snel, goed en betrouwbaar advies en bieden altijd een oplossing. Op alle producten zit standaard 1 jaar fabrieksgarantie, maar ook na die tijd verlenen zij de service die je kan en mag verwachten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button