Algemeen

BaanBereik, hét full service uitzendbureau van Noord-Holland 

Met de persoonlijke aanpak en de brede kennis van de regionale markt, is het full service uitzendbureau BaanBereik dé partner voor het snel en efficiënt leveren van professionals op elk niveau. Dankzij de optimale dienstverlening op het gebied van uitzenden, werving & selectie, detacheren en opleiden, vinden opdrachtgevers gegarandeerd flexibiliteit zonder risico’s. Professionals die willen werken in Hoorn, Alkmaar of een andere plaats in Noord-Holland vinden er hun droombaan. De kernwaarden persoonlijk, plezier en resultaatgericht dienen bij BaanBereik als moreel kompas. ‘Om tot de juiste match te komen, streven wij naar tevreden opdrachtgevers, werkzoekenden en medewerkers. Daarnaast vinden we plezier belangrijk. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd om samen de successen te vieren. Wat wij ook zien als een vereiste binnen de samenwerking is persoonlijk contact’, zegt directeur/eigenaar Mona Roorda. 

‘We plaatsen een kandidaat niet alleen op het functieprofiel, maar ook op zijn persoonlijkheid. Daarom nemen we alle tijd om de klant en de werkzoekende goed te leren kennen. Ook iemands karakter moet bij een organisatie passen. Verder is er veel ruimte voor persoonlijk contact doordat wij op regionaal niveau actief zijn’, vertelt directeur/eigenaar Annemiek van Leeuwen. 

Vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard

Of zij nu aan hun loopbaan beginnen of al een carrière hebben opgebouwd, hebben werkzoekenden zo hun voorkeuren en specifieke specialismen. Zij vinden bij BaanBereik ongetwijfeld vacatures in Hoorn, Alkmaar en andere plaatsen die ze op het lijf zijn geschreven. BaanBereik heeft vestigingen in Heerhugowaard en Zwaag en een netwerk dat zich uitstrekt over heel Noord-Holland. Daarom is er een groot aanbod aan vacatures in allerlei dynamische branches. Mona: ‘Bij BaanBereik focussen we ons op banen binnen de Techniek, Office en Bouw. Maar ook binnen vakgebieden zoals de Horeca, het Gemeentelijk Domein en de Zorg bieden we tal van mooie vacatures. Mensen die bij ons solliciteren hebben de provincie Noord-Holland dus helemaal aan hun voeten liggen.’  

Altijd uitdagende banen

Ook werkzoekenden die op zoek zijn naar een uitdagende baan binnen een kantooromgeving zijn bij BaanBereik aan het juiste adres. Mensen die snel kunnen schakelen, servicegericht zijn, beschikken over goede communicatieve vaardigheden en mensen graag verder helpen, kunnen onder andere solliciteren op klantenservice vacatures. In de functie van medewerker klantenservice ben je het aanspreekpunt voor klanten die een bedrijf proberen te bereiken. Mensen die aan de receptie verschijnen of opbellen, weet je servicegericht te helpen. Ook ben je klanten van dienst bij problemen of klachten en heb je altijd een goed antwoord op vragen. Verder weet een klantenservicemedewerker als geen ander hoe belangrijk goede service is en zet die zich graag in voor het beste resultaat. Klinkt dit als de baan voor jou? Bekijk dan vandaag nog de klantenservice vacatures van BaanBereik!  

Gerelateerde artikelen

Back to top button