Algemeen

Hoeveel kost aromatherapie?

Vandaag de dag leven we in een maatschappij waar alles heel snel gaat. Naast je werk of je studies moet je ook nog tijd maken voor familie en wil je af en toe ook eens genieten van een avondje weg met vrienden of vriendinnen. Op deze manier geraakt je agenda natuurlijk heel snel gevuld waardoor je soms vergeet om tijd te maken voor jezelf. Aromatherapie kan je hierbij helpen.

Wat is aromatherapie?

Of je nu een verhuis aan het plannen bent, of aan het studeren bent voor een belangrijk examen. Stress neemt soms de bovenhand. Hierdoor neemt je weerstand af waardoor je vatbaarder bent voor ziektes. Aromatherapie kan helpen om weer tot rust te komen. 

Aromatherapie is meer dan enkel het gebruik van verschillende geuren. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende etherische oliën die elk een ander effect hebben op je lichaam en je gezondheid. Afhankelijk van de klacht of klachten die je hebt, worden andere oliën aangeraden. In tegenstelling tot bij geneesmiddelen gaan deze oliën enkel de schadelijke stoffen en bacteriën in je lichaam bestrijden. Geneesmiddelen maken geen onderscheid en doden ook verschillende onschadelijke en misschien ook wel belangrijke stoffen en bacteriën.

Bij Geurwolkje vind je verschillende soorten etherische oliën. Enkele geuren zijn lavendel, eucalyptus en sinaasappel. Daarnaast kan je bij Geurwolkje ook een aroma diffuser aankopen. Dit is een voorwerp dat onder meer bestaat uit een bakje waar je water in kan doen. In dit water kan je enkele druppels olie toevoegen. Nadat je het toestel aanzet, wordt het water omgezet in nevel dat op die manier wordt verspreid in de ruimte waar hij staat. 

Welk prijskaartje hangt eraan vast?

Je kan op verschillende manieren gebruik maken van aromatherapie. Zo kan je de oliën gebruiken tijdens een massage, maar wanneer je alleen bent is dit natuurlijk niet eenvoudig. Een aroma diffuser zorgt er daarom voor dat je op een eenvoudige manier toch de effecten van deze etherische oliën kan ervaren. 

Bij Geurwolkje vind je aroma diffusers voor dertig à veertig euro. Daarnaast moet je natuurlijk ook nog de oliën aankopen. Maar ook die hebben geen overdreven prijskaartje. Voor een flesje van vijf tot tien milliliter betaal je ongeveer tien euro. 

Bovendien biedt Geurwolkje ook nog verschillende blends aan. Zo heb je de ‘Ontspannend’ blend die, zoals de naam het al zegt, je helpt met ontspannen. Heb je liever een blend waarbij je je beter je focus kan houden? Dan kan je gaan voor de ‘Concentratie’ blend. 

Ga zeker een kijkje nemen om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button