AlgemeenOverig

Houtenkerstboom.com voor het duurzame alternatief

Zie jij nu alweer op tegen de zoektocht naar de perfecte boom? Geen zorgen, wij hebben de perfecte boom al voor je gevonden op houtenkerstboom.com. Een unieke kerstboom die een sieraad is voor je woonkamer, maar geen onderhoud nodig heeft en bovendien ook nog eens financieel gezien een slimme keuze is. De trend van dit jaar is namelijk een houten kerstboom. Als je een juweeltje van Spira of Yelka in de kamer hebt staan wil je nooit iets anders meer. En dat hoeft ook niet, want deze kerstbomen zijn een duurzaam alternatief voor een echte dennenboom.

Waarom een boom op houtenkerstboom.com kopen?

Koop je een houten kerstboom, dan koop je in feite een kunstwerk voor je huis. Het prachtige design zorgt ervoor dat het een werkelijke eye catcher is met de feestdagen. Houten kerstbomen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ben jij een romantisch type? Dan kies je een warme, klassieke houten kerstboom. Er zijn echter ook schitterende kerstbomen die zeker niet misstaan in een moderne of industriële woonstijl. Er is echt voor iedereen een passende boom te vinden. En het leuk is: je hoeft deze boom niet alleen met Kerst neer te zetten. Veel houten kerstbomen kun je het hele jaar in de kamer laten staan.

De voordelen

Het voordeel van een houten kerstboom is in de eerste plaats dat je niet meer elk jaar een nieuwe boom hoeft te kopen. En toch is deze kerstboom niet zo zielloos als een kunstkerstboom. Doordat de boom gemaakt is van hout, heeft het als vanzelf een mooie uitstraling. De boom gaat bovendien veel langer mee dan de gemiddelde kunstkerstboom. Kies je voor een boom die op een milieuvriendelijke wijze is vervaardigd, dan help je het milieu ook nog eens een handje. Tot slot kun je de houten kerstboom het hele jaar door in de kamer laten staan. In tegenstelling tot de gewone kerstboom heb je er dus het hele jaar plezier van en niet alleen in de winter.

Het hele jaar Kerst?

Er is geen enkele reden om deze boom niet het hele jaar neer te zetten. Niet dat je nou daadwerkelijk het hele jaar een kerstsfeer in huis haalt, de boom is naar alle seizoenen aan te passen. Het design hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren, maar vervolgens kan je hem volledig volgens het seizoen stylen. Denk aan paasornamenten met Pasen, enge spinnen met Halloween, romantische bloemen met Valentijn en slingers op je verjaardag. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Een houten kerstboom is dus niet zomaar een boom, maar een erg slimme decoratie voor iedere woning. Veel houten bomen vormen ook zonder de nodige versiering al een kunstwerk op zich.

Een unieke kerstdecoratie

Jouw houten kerstboom is natuurlijk al helemaal uniek in zijn soort. Daarnaast kun je kiezen voor unieke kerstdecoratie om de boom mee te versieren. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan kerstgroen of houten ornamenten. Natuurlijke producten doen het erg goed in een kerstboom van hout. Vergeet ook de lichtjes niet, want lampjes brengen direct een hoop sfeer in huis. Ben je eigenlijk al tevreden met de kerstdecoratie die je al in huis hebt? Ook daar kan je jouw houten kerstboom perfect meer versieren. Zo geef je niet alleen je eigen spullen nog een tweede kans, maar spaar je ook nog eens geld uit. Kansen om geld te besparen moet je waar het kan altijd grijpen. Bovendien ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu.

Een moderne kerstboom van hout

Vind jij een modern design erg mooi? Dan zijn de kerstbomen van Spira een echte aanrader. Deze handgemaakte kerstbomen zijn in een mum van tijd te plaatsen. Door het design zijn de houten kerstbomen van Spira niet seizoensgebonden. De kerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Er is dus altijd een moderne houten kerstboom die past in jouw woonkamer. Ook de kerstbomen van Yelka hebben een minimalistisch karakter. Door het design kan je de boom naar smaak strakker of iets speelser vormgeven. Bovendien is deze boom goed beschermd tegen een stootje. De kerstbomen van Yelka zijn daardoor ideaal voor gezinnen met huisdieren en/of kinderen. Kies je voor een Yelka boom dan ben je overigens verzekerd van een milieuvriendelijk productieproces.

Kies voor uitzonderlijke kwaliteit

Welke kerstboom je ook kiest, het is belangrijk dat je niet alleen op de prijs, maar ook op de kwaliteit let. Kies daarom bij voorkeur voor een houten boom met enige jaren garantie. Het feit dat de producent garantie geeft laat zien dat hij vertrouwen heeft in zijn product. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw nieuwe kerstboom jarenlang mee gaat. Zelfs wanneer je hem niet alleen als kerstboom, maar het hele jaar door gebruikt. Veel houten kerstbomen worden gemaakt door bedrijven die de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Vaak wordt er gewerkt met vakmannen die de bomen met de hand vervaardigen en zo een kwalitatief hoogstaand en uniek product creëren. De investering bedraagt ongeveer net zoveel als die van een kunstkerstboom, dus waarom zou je dan niet direct voor kwaliteit kiezen?

Wat maakt een houten kerstboom een financieel slimme investering

Een houten kerstboom is een duurzaam alternatief voor de (kunst)kerstboom. Je bespaart veel geld doordat je niet ieder jaar weer een nieuwe boom hoeft te kopen van tientallen euro’s. Bovendien gaat de houten kerstboom niet alleen langer mee dan een echte boom die een winter in de verwarmde woonkamer meestal niet overleeft. Hij gaat ook langer mee dan de gemiddelde kunstkerstboom. Tot slot is de houten kerstboom niet seizoensgebonden: met de juist styling kan je er het hele jaar door van genieten. Daarmee is de houten kerstboom dus een financieel slimme investering waarmee je jezelf elk jaar weer geld bespaart. Je houdt dus ieder jaar extra geld over voor kerstcadeaus – of een andere investering.

Gerelateerde artikelen

Back to top button