Beleggen

Handig stappenplan om te gebruiken bij het investeren in bitcoins

Nu crypto een steeds prominentere plek inneemt in de maatschappij, is het extra aantrekkelijk geworden om in cryptovaluta te investeren. Voor veel beleggers is de eerste stap, na het openen van hun rekening, de aankoop van bitcoins. In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten bij het aankopen van cryptovaluta in een opkomende markt. 

1. Zoek een betrouwbare aanbieder

Nu we in een wereld vol monetaire onzekerheden leven, zoeken we naar allerlei manieren om vermogen te laten groeien en de financiële vrijheid veilig te stellen. Steeds meer beleggers interesseren zich daarom in digitale munten zoals bitcoins, waardoor het extra interessant is om te weten welke cryptocurrency de komende tijd gaat stijgen. Een nieuw paradigma waarin bitcoin en andere digitale assets centraal staan, is het vooruitzicht van waarde en financiële mogelijkheden. Met de hulp van betrouwbare cryptodienstverleners zoals Amdax investeer je zowel in de toekomst als in de waarde van geld! Amdax is de eerste Nederlandse cryptohandelaar en beheerder met een DNB-registratie. 

2. Vermogen veiligstellen 

Overweeg jij om in bitcoins te investeren?  Voor het openen van een rekening is bij veel bitcoinbedrijven een minimale inleg ter waarde van €25.000 vereist. Dat geldt zowel voor particulieren, zakelijke beleggers als financiële instituties. Natuurlijk mag dat ook uitgedrukt zijn in cryptovaluta. Wanneer je contact opneemt met een professionele cryptodienstverlener, zal je uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek. Daarbij kun je aangeven in welke diensten je interesse hebt en indien de cryptohandelaar akkoord gaat, ontvang je vervolgens een contract!

3. Houd rekening met externe factoren

Als je eenmaal de juiste investeerder hebt gekozen ben je startklaar om in de juiste bitcoin te investeren. Wil je van alle ins en outs op de hoogte blijven? Via jouw investeerder kun je eenvoudig toegang krijgen tot de marktinformatie en investeringsmogelijkheden voor bitcoins en diverse cryptoassets. Natuurlijk kun je alle crypto veilig in bewaring brengen en verschillende cryptoassets aan- en verkopen. Je kunt daarnaast beleggen in diverse cryptobeleggingsproducten of het beheer van jouw cryptovermogen volledig uit handen geven aan één van de experts. 

4. Professioneel handelen

Wist je dat professionele beleggers gebruikmaken van een gedistribueerde transactie-ondertekening? De sleutel die toegang geeft tot al jouw bitcointegoeden, wordt dus nooit op één enkele plaats bewaard. Daarnaast is het altijd mogelijk om direct handelstransacties te doen, zonder handelsonderbrekingen of maximale handelsomvang. Doordat bitcoin een onmisbare toevoeging is aan elke beleggingsportefeuille, hebben veel handelaren de kosten voor de aankoop van deze cryptomunten op nul gezet. 

Toekomst van bitcoin 

Wereldwijd zijn er duizenden cryptocurrencies in omloop. Maar hoe weet je nu in welke munt je het best kunt instappen? Via https://amdax.com/nl/ lees je hoe je op een uiterst veilige manier kunt deelnemen aan de cryptomarkt. Niets in een opkomende markt is zo belangrijk als expertise en bij Amdax is die volop aanwezig.  Van de nieuwe technologische basis waarop de toekomst is gebouwd tot aan de speltheorie die aan de basis staat van vermogensgroei!

Gerelateerde artikelen

Back to top button