Ondernemen

Met deze relatiegeschenken laat je je klanten de zon trotseren

De zomer komt eraan en hier kun je met je relatiegeschenken erg leuk op inspelen. Seizoensgebonden relatiegeschenken doen het altijd goed, omdat je klanten en zakenrelaties er dan ook daadwerkelijk iets aan hebben. Ben je op zoek naar leuke relatiegeschenken om deze zomer uit te delen? Gebruik dan de voorbeelden in deze blog en voor je het weet heb je zomerse relatiegeschenken waar jouw klanten de zon mee kunnen trotseren!

Zonnebrandcrème met logo

Het is erg belangrijk om je goed in te smeren, het wordt dan ook aangeraden om je altijd in te smeren met zonnebrandcrème. Daarom is het als onderneming een goed idee om in zonnebrandcrème als relatiegeschenk te investeren. Je kiest zelf een soort zonnebrand en het formaat en laat vervolgens je logo op het flesje drukken. Zonnebrandcrème is duur, dus je klanten zullen er altijd blij mee zijn!

Gepersonaliseerde zonnebrillen

Laat je klanten de blits maken op vakantie of in eigen land met een zonnebril met logo! Het voordeel van zonnebrillen laten bedrukken is dat je ze helemaal naar eigen smaak kunt laten vormgeven. Je kiest namelijk zelf het model zonnebril, de kleur en de afwerking met het logo of de bedrijfsnaam. Ook het materiaal kun je helemaal zelf bepalen. Zo heb je tegenwoordig erg leuke zonnebrillen die zijn gemaakt van bamboe; dan ben je ook nog eens erg duurzaam bezig met je relatiegeschenken!

Petjes met bedrijfsnaam

Je kunt ook petjes bedrukken met het logo of de naam van je bedrijf erop. Een stoere pet zal je klant of zakenrelatie zeker beschermen tegen zonnestralen en het staat daarnaast ook nog eens lekker zomers! Het beste kies je dan petjes in de kleur van de huisstijl van je bedrijf zodat ze helemaal erbij passen. Petjes zijn in de zomer altijd handig; je kunt ze gebruiken op het strand, tijdens het sporten of bijvoorbeeld wanneer je een stuk gaat fietsen of hardlopen in de zon.

Customized parasols

Bedrukte paraplu’s zie je wel vaker voorbij komen, maar wist je dat je ook parasols kunt laten voorzien van een bedrijfslogo? Je kunt dan een oplage van kleine customized parasols bestellen en deze uitdelen aan je klanten voor als ze deze zomer een dagje naar het strand gaan. Extra tip: eigenaar van een horecaonderneming? Je kunt dan ook grote parasols laten bedrukken met je bedrijfsnaam en bedrijfslogo en deze gebruiken voor op je terras. Dan heb je ook de mogelijkheid om je gasten een fijn tafeltje in de schaduw aan te bieden!  

Waaier met opdruk

Gun je klanten echte verkoeling met mooie, gepersonaliseerde waaiers met opdruk. Kies de juiste kleur of print en jij hebt echt een origineel relatiegeschenk! Een bijkomend voordeel van waaiers als relatiegeschenk is dat ze ingeklapt maar van een klein formaat zijn. Je kunt ze dan ook leuk gebruiken om in een goodiebag te stoppen of om bijvoorbeeld mee te nemen naar een beurs of ander evenement om ze vervolgens daar uit te delen.

Extra tip: als je een extra grote oplage van je zomerse relatiegeschenk besteld kun je ze ook gebruiken om ze aan je personeel uit te delen tijdens een gezellig personeelsfeestje!

Gerelateerde artikelen

Back to top button