Ondernemen

Review: Satoshi Trading Bot

Wil jij graag traden met je crypto’s, maar heb je niet de kennis of tijd om dit zelf te doen? Dan kan een trading bot uitkomst bieden. Met een trading bot kun jij jouw trades namelijk volledig automatiseren. Eén van de meest gebruikte trading bots is Satoshi Trading Bot. Deze trading bot neemt je alle zorgen over het traden van Bitcoin en andere crypto’s uit handen. Maar doet deze bot wat ie belooft? Wij zochten het voor je uit.

Hoe werkt Satoshi Trading Bot?

De Satoshi Trading Bot bestaat net als iedere andere bot uit een algoritme dat koop- en verkoop beslissingen neemt voor jouw portefeuille. Ook deze trading bot beslist niet helemaal zelf wanneer hij in actie komt, dit doet hij volgens jouw instellingen. Je kunt verschillende zaken zoals een selectie aan cryptovaluta, gewenste inlegbedragen en winstpercentages zelf instellen. Vervolgens maakt de bot gebruik van verschillende indicatoren voordat ie tot actie overgaat. Het instellen van Satoshi Trading Bot is binnen een kwartiertje gepiept waarna je er niet meer naar om hoeft te kijken. De bot doet al het werk voor jou.

Koppelen met je favoriete trading platform

Als je gebruik wilt maken van deze trading bot, kun je hem gewoon koppelen aan jouw account bij je favoriete trading platform. Zo maken bijvoorbeeld Binance en Bitvavo traden met behulp van Satoshi Trading Bot mogelijk. Je koppelt de bot snel met API. Je kunt de bot zo instellen dat je niet al je rendement in crypto’s bewaart. Wil je bijvoorbeeld wel je rendement op Bitcoin in die munt bewaren, dan kan dat. Je kunt echter ook aangeven dat je jouw winst op andere cryptovaluta direct in Euro’s uit laat keren. Op die manier lijd je geen verlies wanneer er op een pump een dump volgt. Je hebt dus wel de lusten, maar niet de lasten!

Conclusie over Satoshi Trading Bot

Deze Satoshi Trading Bot review is uitermate positief, want deze bot kent een groot aantal voordelen. Daarbij steekt het gebruiksgemak echt met kop en schouders boven andere bots uit. Het gebruik van een betrouwbare bot voor het automatisch traden van kleine bedragen in crypto is overigens altijd een slim idee. De bot handelt namelijk puur op zijn instellingen en laat zich niet afleiden door zaken als emotie. Daarom is de kans groot dat je meer winst maakt met een bot dan zonder bot. Met Satoshi Trading Bot kun je profiteren van goede winstmarges zonder dat het je veel tijd kost, een echte aanrader voor de beginnende én gevorderde crypto trader.

Gerelateerde artikelen

Back to top button