Overig

Professionele wasmachines bieden u verschillende voordelen

Maakt u momenteel gebruik van een particulier model wasmachine binnen uw organisatie, of oriënteert u zich op de mogelijkheden die u heeft om uw vuile wasgoed te wassen? LDL Laundry is uw partner op het gebied van professionele wasmachines. Het gebruik van een professioneel model wasmachine biedt uw organisatie verschillende voordelen. Kijk bijvoorbeeld naar de duurzaamheid van deze apparaten. Een professionele wasmachine biedt een veel groter aantal draaiuren dan een klassiek, particulier model. De wasmachine hoeft minder snel vervangen te worden en ook de kans op defecten is kleiner. Loopt u onverhoopt tegen een defect aan? LDL Laundry werkt met een eigen technische dienst, die u graag helpt problemen met professionele wasmachines te verhelpen. Het vervangen van de apparatuur is hiermee vaak niet nodig. 

Voordelen van het gebruik van professionele wasmachines 

De duurzaamheid van professionele wasmachines is slechts een van de redenen om deze apparaten te overwegen voor uw organisatie. Een ander belangrijk voordeel van een professioneel apparaat zijn de relatief lage kosten die u per wasbeurt betaalt; de total cost of ownership vallen lager uit, dan die van een particulier model. Naast het gegeven dat professionele wasmachines meer draaiuren bieden, verbruiken ze minder energie. Dit valt onder meer te verklaren door de snelheid waarmee wasprogramma’s worden uitgevoerd. U heeft daarnaast keuze uit een breder aanbod aan wasprogramma’s dan bij een particulier model. De exacte verschillen zijn logischerwijs afhankelijk van het type professionele wasmachine wat u aanschaft. 

Professionele wasmachines voor diverse sectoren interessant 

Er zijn verschillende sectoren waarbinnen organisaties kiezen voor het gebruik van professionele wasmachines. Denk bijvoorbeeld aan de horecasector, of aan de gezondheidszorg. Organisaties binnen deze sectoren verwerken dagelijks grote hoeveelheden vuil wasgoed. Denk aan het beddengoed in een hotel of zorginstelling, de handdoeken, de kleding van medewerkers, enzovoorts. Ook binnen de industrie, de recreatie en bijvoorbeeld de schoonmaaksector wordt vaak voor een professionele wasmachine gekozen. 

Combineer een wasmachine met een betaalsysteem 

Verhuurt u kamers, studio’s of appartementen? In dat geval kunt u de professionele wasmachines combineren met een betaalsysteem. Het helpt u uw bewoners een extra service te bieden, zonder dat de kosten van de verhuur van het pand exponentieel toenemen. De gebruiker betaalt voor deze extra service. Ook voor partijen binnen de recreatie, denk aan campings, is het combineren van een professionele wasmachine met een betaalsysteem interessant. 

Advies over de verschillende professionele wasmachines 

Bekijk het overzicht met de verschillende professionele wasmachines op onze website eens, om te zien uit welke varianten u kunt kiezen. Ons assortiment bevat modellen van de gerenommeerde merken IPSO, Merker en Speed Queen. Professionele wasmachines van deze producenten staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. U kiest voor een investering, waar uw organisatie jaren plezier van zal hebben. Let bij het maken van uw keuze goed op de inhoud van de wastrommel van de verschillende professionele wasmachines. U wilt voorkomen dat de wastrommel te klein is. Tegelijkertijd zorgt een te grote wastrommel voor een onnodig hoog energieverbruik. LDL Laundry adviseert u graag, wanneer u het lastig vindt hierin een keuze te maken. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button