Overig

Voorkom diefstal en kies voor bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsen zijn vaak enorm in trek voor inbrekers. Er is altijd wel iets wat ze kunnen gebruiken wanneer ze tussen alle materialen en gereedschappen rond aan het neuzen zijn. Ben je werkzaam als uitvoerder in de bouw of ben je van plan om een eigen woning te gaan bouwen? Kies dan altijd voor bouwplaatsbeveiliging. Dit kun je doen door te kiezen voor zichtbare beveiliging, maar je kunt dit ook doen door te kiezen voor onzichtbare beveiliging. Het is dus zelfs mogelijk om een bouwplaats te beveiligen zonder dat dit zichtbaar is. Een mooie manier om ervoor te zorgen dat inbrekers geen schijn van kans hebben. Bouwmaterialen en gereedschappen zijn vaak kostbaar. Je kunt ze dus maar beter goed beschermen.  

Beveiliging op maat 

Een bouwplaats is continue in beweging en wordt dagelijk blootgesteld aan heel wat veranderingen. Je begint met het uitgraven van een fundering, maar een niet al te lange tijd later staat er ineens een complete woning of een groot appartementencomplex. Hierbij is bouwplaatsbeveiliging op maat van Alarmrent aan te raden. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van alarmsystemen en camerabewaking voor grote warenhuizen en bouwplaatsen. Wanneer je gebruik wilt maken van hun service, is het vaak al mogelijk dat ze de volgende dag al langskomen om camera’s of een alarmsysteem te plaatsen. Door gebruik te maken van hun service heb je altijd camerabeelden van eventueel gepleegde delicten op jouw bouwterrein. 

Ook tegen vandalisme 

Naast dat bouwplaatsbeveiliging van Alarmrent diefstal kan voorkomen, is dit ook een goede manier om vandalisme tegen te gaan. Jaarlijks ontstaat er namelijk voor tientallen miljoenen euro’s schade op verschillende bouwplaatsen in Nederland. Jongeren vinden het zo nu en dan nodig om ‘s avonds laat of ‘s nachts een bouwterrein te betreden om hier vervolgens schade aan te richten. Ook komt het regelmatig voor dat daklozen op zoek gaan naar een schuilplaats op een bouwterrein. Zaken als deze wil je natuurlijk graag voorkomen. Ook om vandalisme tegen te gaan kan speciale bouwplaatsbeveiliging dus echt een uitkomst zijn. 

Zorg voor de juiste voorbereiding

Of je nu aan de slag gaat met het bouwen van je droomwoning en hierbij gelijk oog hebt verduurzaming, of werkt als uitvoerder in de bouw en een eigen bouwplaats in beheer hebt, zorg altijd voor de juiste voorbereiding. Door tijdig gebruik te maken van bouwplaatsbeveiliging voorkom je eventuele schadeposten als gevolg van diefstal of vandalisme. Je wilt immers niet dat alle koperen leidingen of allerlei  dure gereedschappen ineens ontvreemd zijn wanneer je de volgende dag het bouwterrein oploopt. Vaak is alleen het neerzetten van opslagcontainers die je af kunt sluiten niet voldoende. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button