Overig

Waarom de iPhone 14 Pro Max de ultieme versie is van dit model

Het mooie aan de aankondiging van een nieuwe iPhone is dat je er op kunt wachten dat er ook speciale edities uitgebracht zullen gaan worden. Wij werden heel blij van de mogelijkheden van de iPhone 14, maar nog blijer werden wij van de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max. Deze laatste variant is volgens kenners de ultieme versie van de iPhone 14. Na het lezen van de eigenschappen kunnen wij dit alleen maar bevestigen. Daarom zetten we in deze blog op een rijtje waarom er geen betere uitgave van de iPhone 14 is dan de iPhone 14 Pro Max. 

De display van de iPhone 14 Pro Max

Tijdens een Apple Event in Californië werden de iPhone 14, de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max tegelijkertijd aangekondigd. Ook komt er een iPhone 14 Plus aan, de eerste Plus editie sinds de iPhone 8 Plus. Tijdens dit evenement werden ook de eigenschappen van deze smartphones bekend gemaakt. Laten we beginnen met de display, een 6.7 inch OLED display met Always On feature. Het design doet sterk denken aan zijn voorganger, maar dan met een dynamisch eiland bovenin het scherm. Je bepaalt zelf de look van het beeldscherm via de kleur: zwart, zilver, goud of paars. Een nieuwe telefoon moet bij je passen, toch?

Extra veiligheidsfuncties

We zijn steeds afhankelijker geworden van onze smartphones. Dit komt omdat onze telefoons deel uitmaken van ons dagelijks leven op meerdere manieren. Zo gebruiken we onze telefoons in onze vrije tijd, bijvoorbeeld om onze sociale contacten te onderhouden. Denk aan het gebruik van WhatsApp bijvoorbeeld. Velen van ons gebruiken onze smartphones ook voor ons werk. Maar een smartphone moet je natuurlijk ook zo goed mogelijk als telefoon kunnen gebruiken. Daarom is het goed om te horen dat er nieuwe SOS en veiligheidsfuncties zijn. Door de connectie met een satelliet is een noodbelletje naar hulpdiensten altijd mogelijk, zelfs zonder bereik. Zo voel je jezelf een stuk veiliger dankzij de iPhone 14 Pro Max.

De nieuwe verbeterde camera

Nog een manier waarop onze telefoon van belang is tijdens ons dagelijks leven is de camera die hierop zit. Hiermee leggen we de belangrijkste momenten van ons leven vast. De camera’s op de telefoons van Apple zijn zo goed dat ze ook gebruikt worden door professionele fotografen. Des te knapper is het dat de camera van de iPhone 14 Pro Max nog beter is. Een 48 MP hoofdcamera is het hoogtepunt, maar wij zijn ook zeer te spreken over de 12 MP selfie camera die voorzien is van autofocus. Bovendien kun je nu voor het eerst 4k video’s schieten. Zowel professionele als amateur fotografen zullen hier een hoop plezier aan beleven.

Wanneer komt de iPhone 14 Pro Max?

We hebben een aantal eigenschappen uitgelicht, maar we hebben nog niet eens alles benoemd. Een Apple A16 Bionic chip, een verbeterde accu, meer opslagruimte en nog veel meer. Op 7 september 2022 werd dit model aangekondigd. Vanaf 9 september is het mogelijk om de 14 Pro Max te pre-orderen. Vanaf 16 september zal dit model wereldwijd verkrijgbaar zijn. Wees er snel bij, want een hoop Apple fans kunnen niet wachten om over deze smartphone te beschikken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button