Overig

Wat kost het huren van een koffieautomaat?

Tegenwoordig is het een must have voor iedere kantoorruimte om een koffieapparaat beschikbaar te maken voor alle werknemers. Het kopen van een koffieautomaat is een flinke investering dat niet voor ieder bedrijf is weggelegd. Maar waarom zou je een koffieautomaat kopen, als je hem ook kunt huren? Er zijn verschillende prijzen van koffieautomaat huren waar je rekening mee moet houden. Wij vertellen je hier graag meer over in dit blogbericht.


De precieze kosten van een koffieautomaat huren

Het kopen van een koffieautomaat is een zeer dure aangelegenheid. Voor veel bedrijven is dit geen optie. Maar wat zijn nu de precieze kosten van het huren van een koffieautomaat? Het huren van een koffieautomaat met bonen kan al voor 37 euro per maand, als je gaat voor instant koffie kun je al een apparaat huren voor 23 euro per maand. Er zijn ook uitgebreidere versies beschikbaar die duurder zijn. Naast deze kosten, heb je natuurlijk ook de koffie zelf die je moet kopen. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal koffiedrinkers dat er op kantoor zitten en het aantal kopjes koffie dat er daadwerkelijk wordt gedronken. Als je bijvoorbeeld veel klanten over de vloer hebt, moet je deze ook meetellen. Daarnaast komen er ook kosten bij voor suiker, melk, bekertjes en stokjes. Al het personeel kan natuurlijk een eigen mok krijgen, maar als er veel klanten over de vloer komen, gebruiken deze vaak bekertjes. 

Een koffiemachine voor op jouw kantoor

Een koffiemachine op kantoor is voor veel bedrijven een must have. Het zorgt er namelijk voor dat je zowel het personeel als de klanten gemakkelijk kunt voorzien van een kopje koffie. Doordat er cafeïne in koffie zit, worden werknemers die een beetje moe zijn extra gestimuleerd. Hierdoor kunnen zij er weer goed tegenaan en is een bakje koffie goed voor de productiviteit. Er zijn verschillende soorten koffiemachines die je kunt gebruiken. Zo kun je kiezen voor instant koffie, koffiebonen of vers gebrouwen. De kosten kunnen enorm verschillen tussen de verschillende koffieapparaten.

De voordelen van een koffieapparaat

Het aansluiten van een koffieapparaat op kantoor kent vele voordelen. Allereerst is het een erg gemakkelijke manier om koffie te pakken. Zeker als je met meerdere personen op kantoor zit, is het gemakkelijk om koffie te zetten. Als je namelijk met een oud koffiezetapparaat te werk gaat, kan het erg lastig zijn om iedereen van koffie te voorzien. Daarnaast is het wandelen naar het koffieapparaat ook een goede stimulatie voor werknemers. Het opstaan zorgt ervoor dat de benen weer gebruikt worden en er even een rustmomentje komt. Een klein praatje maken bij het koffieapparaat is voor veel werknemers een goede manier om weer hard aan het werk te kunnen gaan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button