Algemeen

Maak jouw enveloppen persoonlijker door ze te bedrukken

Je weet natuurlijk allang dat er bedrijven bestaan waar je kaartjes kunt bedrukken, en misschien heb je er zelfs al weleens gebruik van gemaakt. Een gepersonaliseerd kaartje is namelijk nóg leuker om te geven en om te krijgen dan een normaal kaartje. Dat komt omdat iemand er extra moeite voor heeft gedaan en dat waarderen we natuurlijk. Maar wist je dat je tegenwoordig ook enveloppen kunt bedrukken? Zeker voor bedrijven is dit natuurlijk een uitkomst, omdat je jouw logo erop kunt laten drukken. Dit komt zeer professioneel over en wekt vertrouwen op bij de klant.

Waarom zou je je enveloppen bedrukken?

Als je een bedrijf hebt, wil je natuurlijk dat je klanten, leveranciers en andere partijen jou vertrouwen. Je kunt op verschillende manieren werken aan deze vertrouwensband en jouw enveloppen bedrukken is daar een van. Je kunt bijvoorbeeld je enveloppen laten bedrukken met jouw logo, zodat je autoriteit en authenticiteit uitstraalt. Bedrijven, leveranciers en klanten krijgen hierdoor een goed gevoel bij jou en wat je met je bedrijf wil uitstralen. Je kunt uit allerlei formaten kiezen, dus er zit er vast wel een bij die past bij de poststukken die jij stuurt of wil gaan sturen. Je kunt als alternatief natuurlijk een stempel laten maken van jouw logo en deze op iedere envelop stempelen. Zorg er in dat geval dan wel voor dat de inkt goed opdroogt, het staat namelijk erg knullig als dit helemaal uitgelopen bij de klant aankomt.

Ga eens voor een feestelijke envelop

Wil je een nieuwe klant verwelkomen of is er reden voor een feestje? Ga dan eens voor een feestelijke envelop in plaats van voor een saaie witte. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe klant binnengehaald dan is het wel zo leuk om een welkomstkaartje te sturen. Nog leuker is het als je hiervoor een gekleurde envelop gebruikt. Je kunt kiezen uit 20 verschillende kleuren, er zit er dus vast een bij die bij de uitstraling van jouw bedrijf past. Zo heb je bijvoorbeeld fuchsia roze, paars, kanariegeel, koraalrood en babyblauw. Maar je kunt ook voor rustige, zakelijke kleuren kiezen zoals grijs, beige of bruin. Enveloppen bestellen wordt op deze manier veel leuker en je kunt ze al afnemen vanaf 25 stuks. Je hoeft dus niet meteen superveel enveloppen te bestellen, maar uiteraard is dat ook mogelijk. Tot 500 stuks kun je via de website bestellen, maar je kunt ook persoonlijk contact opnemen als je een andere oplage wil.

Wat kun je allemaal per post versturen op zakelijk vlak?

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je iets per post zou kunnen versturen als bedrijf zijnde. Bijvoorbeeld als je een contract moet opsturen of een uitnodiging voor een bijeenkomst of iets dergelijks. Maar ook als je een nieuwe klant hebt mogen verwelkomen, is het leuk om een kaartje te sturen. Deze klant voelt zich dan echt welkom, want zeg nou zelf. Het is toch altijd leuk om post te ontvangen? Zeker als het een gezellige envelop is.

Gerelateerde artikelen

Back to top button