Beleggen

De crypto munten met een grote stijging

De waarde van cryptocurrency kan in korte tijd erg snel stijgen. Dat is zeer interessant als je met een investering in crypto’s je vermogen wilt laten groeien. Je wilt deze crypto’s namelijk nu goedkoop aanschaffen zodat je volledig mee kan liften op het succes. Welke cryptocurrency beloven op korte termijn een flinke stijging te laten zien? Wij zochten het voor je uit!

Ga voor de veelbelovende Shiba Inu Coin

In navolging van de succesvolle Dogecoin werd in 2020 de Shiba Inu Coin geïntroduceerd. Ook deze cryptomunt begon als een grap, maar de verwachtingen zijn dat je nog harder gaat lachen als je deze cryptomunt nu in je bezit hebt. Er wordt namelijk gespeculeerd over een explosieve stijging als deze munt een echte hype gaat worden. Met een all time high van €0,00002414 kan je met een kleine investering al veel coins kopen. Denk je eens in wat een explosieve waardestijging in dat geval voor jou kan betekenen. Houd het echter bij een kleine investering, want met deze munt loop je wel een relatief groot risico.

Ethereum blijft populair

Ethereum is een cryptomunt die al jarenlang nummer twee is achter zijn grote broer de Bitcoin. Deze crypto is niet alleen aantrekkelijk op de cryptomarkt, maar ook praktisch inzetbaar omdat je er soms ook al mee kunt betalen. Fans van Ethereum verwachten het aankomende jaar zo’n grote waardestijging dat de munt de Bitcoin wel eens zou kunnen verslaan en de grootste cryptomunt kan worden. Op dit moment is de Bitcoin tienduizenden Euro’s waard, terwijl Ethereum een all time high van een paar duizend Euro kent. Gaat de cryptomunt zo hard stijgen als sommige mensen denken? Dan wil je dat moment zeker niet missen!

Bitcoin stevent af op all time high

De Bitcoin blijft de afgelopen jaren record na record verbreken en stevent continu af naar een nieuwe all time high. Er zijn zelfs voorspellingen die het komend jaar uit gaan van een waardestijging tot honderdduizend of zelfs een miljoen Euro! Steeds meer mensen geloven dat deze speculaties waarheid gaan worden en willen dat moment niet missen. Daarom wordt er nog steeds veel in Bitcoin geïnvesteerd. Ook steeds meer bedrijven durven hun geld in deze cryptomunt te steken. Wil je de ontwikkelingen van de Bitcoin en andere cryptocurrency op de voet volgen? Houd dan het laatste crypto nieuws goed in de gaten zodat ook jij kunt profiteren van het ideale instapmoment.

Gerelateerde artikelen

Back to top button