OndernemenOverig

Kantoor inrichten: Tips

Story Highlights
  • Vergeet de ergonomie niet
  • Kies voor Solfelt luxe meubels
  • Kunstplanten en verlichting maken de ruimte af

Relatief gezien breng je een groot deel van je dagen door in het kantoor waar jij je werkzaamheden uitvoert. Dit kan buiten de deur zijn, steeds vaker echter wordt er thuis een kantoor ingericht. Thuiswerken is helemaal in en dat lijkt onomkeerbaar. Thuiswerken is simpelweg de nieuwe standaard. Niets mis mee, mits je maar wel over de juiste meubels beschikt. Bezuinig daar dus nooit op.

Bezuinig nooit op het inrichten van je kantoor

Daarmee hebben we je meteen de eerste tip al gegeven; bezuinig niet op de meubels in je kantoor. De tweede tip is om ook daadwerkelijk een kantoor in te richten. Aan de keukentafel werken is allesbehalve verstandig. Ten eerste ben je vrijwel voortdurend afgeleid, daarnaast is ergonomie buitengewoon belangrijk, zeker als je thuis gaat werken. Ergonomie wil in feite niets anders zeggen dan dat je gedurende de werkzaamheden steeds de juiste houding aanneemt. Is er van de juiste werkhouding geen sprake, dan krijg je onherroepelijk last van je nek, schouders en rug.

Denk aan de ergonomie van je meubels

Zorg dus dat je zowel het bureau als de werkstoel precies goed ingesteld hebt zodat je ook daadwerkelijk productief kunt zijn als je thuis gaat werken. En om terug te komen op de keukentafel, ergonomie vind je niet als je aan de keukentafel je werk doet. Vroeg of laat gaat je dat opbreken. Dat ga je écht voelen aan je nek, schouders en je rug.

Ook voor passende accessoires

Wil je behalve ergonomische meubels ook een fraaie inrichting van je kantoor, omdat je bijvoorbeeld ook thuis mensen ontvangt, kies dan voor Solfelt luxe meubels. Dan is ergonomie verzekerd en realiseer je een thuiskantoor met uitstraling. Solfelt heeft alles in huis om van je kantoor een mooi kantoor te maken en biedt in dat kader en afhankelijk van de ruimte die je hebt onder meer bureaus en stoelen, maar ook fauteuils, tafels en banken. Ook voor passende accessoires kun je prima uit de voeten met dit merk.

Vergeet de planten en de verlichting niet

Behalve meubels, biedt Solfelt Projectinrichting alles om je thuiskantoor perfect af te werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van luxe en grote kunstplanten. Ook voor perfecte verlichting- ook niet onbelangrijk- ben je bij Solfelt meteen aan het juiste adres. Bij deze specialist vind je dus alles onder één dak en kun jij je kantoor zo luxe maken als je zelf wilt. Bovendien hoef jij je met deze producten ook beslist geen zorgen te maken over de ergonomie.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button