Overig

Geld besparen met refurbished elektronica

De prijzen van diverse producten en diensten zijn gestegen. Dat is niet zo gek als we kijken in welke situatie we nu zitten. De hoofdprijs neerleggen voor een nieuwe smartphone is niet meer van deze tijd. Nederland kiest steeds vaker voor refurbished elektronica. Maar waarom wordt refurbished elektronica steeds populairder? Wij vertellen je daar graag meer over. 

Populair

De komst van refurbished alternatieven past naadloos bij de trend van betaalbare elektronica. Dit is een groot reden waarom er steeds meer wordt gekozen voor refurbished. Een refurbished smartphone is goedkoper dan een nieuwe smartphone in de winkel. Je kunt er namelijk honderden euro’s mee besparen. We zien ook dat er steeds meer diverse refurbished elektronica op de markt komt. Denk hierbij aan printers, televisies en game consoles. Er is een groot aanbod van refurbished producten. Refurbished Apple producten blijven erg geliefd. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone met 5G-ondersteuning, groot beeldscherm en een mooie camera. Dan is de iPhone 13 ideaal voor jou. Kies je voor een refurbished versie dan bespaar je heel wat euro’s. We zijn steeds meer uit op deals. Daarnaast is een refurbished iPhone beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished variant, dan help je het milieu een handje mee. Zo zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot en een minder leeg portemonnee.  

Refurbished versus tweedehands

Je zou vast denken dat refurbished hetzelfde is als tweedehands. Maar er is een verschil tussen refurbished en tweedehands. Een refurbished product wordt gecontroleerd op diverse punten. Ook worden er onderdelen vervangen of gerepareerd mocht dat nodig zijn. Na dit proces worden ze weer opnieuw aangeboden. Deze producten zijn in goede staat en zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Denk hierbij aan diverse smartphones, laptops en tablets. Een refurbished product geeft je zekerheid en je kunt er jarenlang mee verder. Een tweedehands product geeft je deze zekerheid niet. Daarnaast kun je altijd bij een klantenservice terecht voor al je vragen. Zo kun je jarenlang zorgeloos genieten van jouw refurbished elektronica!

Refurbished webshop

Bij een officiële refurbished webshop staat duurzaamheid centraal. Daarnaast hebt altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding en dat allemaal op één plek. Refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronische producten en biedt elektronica aan in diverse condities. Bij Refurbished.nl worden alle producten gecontroleerd op minimaal 50 punten. Zoals het beeldscherm, camera, WiFi en batterij. Ook krijg je 3 jaar garantie op je aankoop en kun je altijd profiteren van gratis verzending. Zo kun je altijd genieten van jouw refurbished aankoop en ben je verzekerd van een goed werkend product.

Gerelateerde artikelen

Back to top button