Overig

Dit zijn de leukste zilveren ringen van nu

Geen enkel sieraad is zo populair als de zilveren ring. Dit is onder andere te danken aan de vele designs waarin zilveren ringen verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de ringen met grote edelstenen die enkele jaren geleden enorm populair waren. Inmiddels dragen we niet alleen meer deze opvallende ringen, maar zijn we ook de minimalistische zilveren ringen enorm gaan waarderen. Deze kun je namelijk gemakkelijk met elkaar combineren, waardoor je zelfs meerdere ringen aan één vinger zou kunnen dragen! In dit artikel lees je daarom niet alleen alles over de leukste zilveren ringen van nu, maar ook over hoe je de ringen het beste kunt stylen. Ben jij nieuwsgierig geworden of wil je meer stylingadvies? Kijk dan eens op de website van Finaste, waar je de mooiste zilveren ringen kunt vinden.

Zilveren ring met gravering

Door de hoeveelheid sieraden die te koop zijn zien we soms door de bomen het bos niet meer. Het is daarom niet zo gek dat steeds meer mensen op zoek gaan naar iets speciaals en uniek. Je wilt immers geen ring dragen die iedereen heeft. Ben jij op zoek naar iets persoonlijks? Dan kies je voor de zilveren ring met gravering. Deze ringen hebben vaak een groter oppervlakte aan de voorkant van de ring. Op deze plek kun je namelijk een voorletter of zelfs een hele naam laten graveren. Dit kan je eigen voornaam zijn, maar ook die van bijvoorbeeld je levenspartner. Door het persoonlijke tintje zijn deze ringen niet alleen heel leuk voor jezelf maar ook perfect als cadeautje voor je beste vriendin. In de meeste gevallen zal de gegraveerde ring zelfs worden afgeleverd in een prachtig sieradendoosje, waardoor je het cadeautje niet eens meer zelf hoeft in te pakken.

Verstelbare zilveren ringen

Een andere populaire trend is de verstelbare zilveren ring. Deze ringen hebben aan de achterkant een kleine opening, waardoor je de ring gemakkelijk groter of kleiner kunt maken. Dit zorgt ervoor dat de ring altijd om je vinger past. In de meeste gevallen kun je een verstelbare ring zowel om de ringvinger als om de middelvinger dragen. Maak je geen zorgen, want de ringen zijn gemaakt van een zeer sterk materiaal. Dit betekent dat je de ringen meerdere malen kunt buigen en los kunt trekken, zonder dat ze kapot gaan. Hoe fijn is dat! Tevens zijn deze verstelbare ringen verkrijgbaar in veel verschillende designs en groottes. Je zult dus altijd een verstelbare ring vinden die goed bij jou past.

Minimalistische edelstenen

We hebben het al even kort gehad over de grote, opvallende ringen met eveneens grote edelstenen. Tegenwoordig houden we nét iets meer van de minimalistische stijl, en dus dragen we voornamelijk ringen met kleinere edelstenen. Dit betekent dat er nog steeds een mooie edelsteen in je zilveren ring zit, maar dat deze steen een stuk kleiner is dan voorheen. Ben je toch op zoek naar een opvallend sieraad? Schroom dan niet om meerdere van deze minimalistische ringen met elkaar te combineren. Door meerdere kleine edelstenen aan één hand te dragen, zorg je voor een stoer effect! Neem een kijkje op Finaste voor het uitgebreide assortiment, en begin je eigen ringencollectie.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button