Sparen

Profiteer maximaal van Black Friday

Het heeft even geduurd, maar inmiddels is Black Friday ook in ons land een populaire dag geworden om leuke deals te scoren. Als je het slim aanpakt, kun je profiteren van hoge kortingen op producten die normaliter om een flinke investering vragen. Het is dan ook het perfecte moment om die dure smartphone te kopen of om jouw kerstcadeaus aan te schaffen.

Cosmetica kopen op Black Friday

Op cosmetica kun je flink wat geld besparen met Black Friday deals. Zeker wanneer je producten kiest uit een dure lijn, kan het je behoorlijk wat geld schelen. Krijg je 20% korting op een fles parfum van rond de honderd euro, dan is dat natuurlijk een hele mooie deal. Gebruik jij dure cosmeticaproducten? Dan is het zeker verstandig om tijdens Black Friday een jaarvoorraad in huis te halen. Let wel even op de prijs die de winkel hanteert voordat de korting eraf gaat. Sommige bedrijven zijn zo slim om die prijs eerst even iets te verhogen zodat de korting uiteindelijk toch tegenvalt.

Drogisterij artikelen voor een bodemprijs

Bekende drogisterijketens grijpen Black Friday aan om te stunten met de prijzen op shampoo, douchegel en andere drogisterij artikelen. Er wordt vaak reclame gemaakt met 1 + 1 gratis deals. Let goed op: deze acties zijn vaak niet zo goed als ze lijken. Online zijn er vaak betere deals te vinden waarbij je per stuk minder betaalt. Laat je dus ook niet foppen door Black Friday acties en blijf rekenen voordat je jouw (digitale) mandje vult.

Hoge kortingen op elektronica

Black Friday is het moment om te profiteren van kortingen op producten die normaal erg prijzig zijn. Elektronica is daar een goed voorbeeld van. Enkele procenten korting op een smartphone of een laptop betekent toch vaak een flinke besparing. Het is dan ook zeker handig om de aanschaf van nieuwe elektronica even uit te stellen tot Black Friday. Wil je alvast even genieten van de voorpret? Hier vind je Apple producten met korting.

Speelgoed met korting

Met Sinterklaas en Kerst voor de deur is de aankoop van speelgoed op Black Friday ontzettend populair. Begin een paar maanden van tevoren alvast te letten op de prijzen om te bepalen of een Black Friday deal daadwerkelijk lucratief is. Aangezien veel mensen in deze periode toch al speelgoed kopen, kan een deal vaak mooier lijken dan ie is. Laat je dus vooral niet gek maken, maar weet waar je moet zijn voor de echt goede Black Friday deals. Dan profiteer jij maximaal van de beste Black Friday.

Gerelateerde artikelen

Back to top button