Beleggen

Drie redenen om te kiezen voor beheerd beleggen in crypto

Iedereen kan zelf cryptomunten kopen en verkopen, maar lang niet iedereen behaalt daar succes mee. Wil je echt mooie winsten boeken met crypto, dan is het noodzakelijk om meer te leren over dit fenomeen. Bovendien moet je bovenop het crypto nieuws zitten om snel te kunnen handelen wanneer een munt stijgt of daalt. Want de stijgingen en dalingen van cryptovaluta nemen niet zelden ongekende vormen aan. Wil je liever op een zo makkelijk mogelijke manier profiteren van crypto’s? Dan kan beheerd beleggen voor jou een goede keuze zijn. Wij geven je 3 redenen waarom beheerd beleggen in crypto een goed idee is.

Je cryptomunten blijven in jouw eigendom

De verhalen over louche cryptohandelaren en schimmige oplichtingspraktijken waarbij beleggers hun cryptomunten en vermogen kwijtraken komen nog te vaak voor.

Dankzij een beveiligde API-verbinding tussen jouw persoonlijke wallet en Yieldt is het mogelijk om met Yieldt jouw vermogen te laten groeien, zonder dat zij ervandoor kunnen gaan met je vermogen. Met deze API-verbinding kan vermogensbeheerder Yieldt namelijk wel voor je handelen, maar geen opnames verrichten. Zo blijft jouw geld altijd van jou.

Je hoeft niet na te denken over aankoop- en verkoopmomenten

Wil je succes hebben met crypto, dan moet je bovenop het nieuws zitten en de juiste aankoop- en verkoopmomenten herkennen. Kies je voor beheerd beleggen, dan hoef jij je hier geen zorgen over te maken. De door Yieldt ontwikkelde risicomijdende strategie die jouw vermogen op verantwoorde wijze doet groeien en je zo winst oplevert. Waarom zou je veel tijd en energie in crypto steken als je net zo eenvoudig een team van ervaren crypto-experts voor je kan laten handelen.

Je koopt nooit meer de verkeerde cryptocurrency

Je zal niet de eerste zijn die geld investeert in een veelbelovende cryptomunt die vlak daarna geen cent meer waard is. Het kiezen van de juiste cryptomunten is een vak op zich, want er zijn letterlijk honderden crypto’s die je kunt kopen. Bij beheerd beleggen in crypto staan niet de snelle winsten die je met relatieve nieuwe munten centraal, maar wordt een risicomijdende strategie gevolgd die zorgt voor winst op de lange termijn. De experts achter beheerd beleggen handelen daarom alleen cryptomunten die al een goede reputatie hebben opgebouwd. De crypto experts kopen geen crypto’s zonder deze aan een fundamentele analyse te onderwerpen. En daar doe jij je voordeel mee!

Gerelateerde artikelen

Back to top button