Beleggen

Goed voornemen voor 2022: beginnen met cryptocurrency

2021 is voorbij gevlogen en 2022 staat dus al weer bijna voor de deur. Voor vele Nederlanders is dit het uitgelezen moment om een aantal goede voornemens op te stellen. Voorbeelden hiervan zijn; meer sporten, afvallen, minder drinken of stoppen met roken. Een voornemen wat ons heel sterk lijkt, is het beginnen van investeren in crypto. Alleen crypto kan soms wel een beetje eng zijn voor veel mensen, daarom vertellen wij in dit blog artikel hoe jij veilig kan beginnen.

Zorg voor een betrouwbare broker

Wanneer je crypto wil kopen is een betrouwbare broker van groot belang. Hoe weet je of een broker betrouwbaar is? Sommige brokers staan geregistreerd bij een financiële autoriteit, dit zijn gereguleerde brokers. Een gereguleerde broker is vaak een garantie voor hoge kwaliteits- en gedragsnormen en werkt ook als een soort verzekering bij transacties.

Doe het online

In een digitaal tijdperk waar we nu in leven is het haast niet meer te denken dat er ook dingen offline kunnen. Ook voor het handelen en investeren in crypto is internet heel erg belangrijk. Je hebt allerlei websites en apps waar je informatie over valuta’s EFT’s en crypto’s vandaan kunt halen

Bepaal vooraf een strategie

Een goed begin is het halve werk, en dat geldt misschien nog wel extra voor investeren. Het is een goed idee om vooraf te bepalen hoeveel je maandelijks of jaarlijks wil inleggen voor je lange termijn doel. Op die manier neem je niet te veel risico en voorkom je situaties waarin je krap komt te zitten.

Gebruik de juiste tools 

Tegenwoordig zijn er veel verschillende handels tools beschikbaar voor beleggers, hierin zul je ook een keuze moeten maken als je hier gebruik van wil maken. Niet alle tools zijn even betrouwbaar of zinvol om te gebruiken.

Crypto kopen

Wil jij na het lezen van deze blog bitcoin kopen? Probeer dan eens Anycoindirect.eu. Daar vind je niet alleen bitcoin maar ook een tal van andere cryptocoins.

Gerelateerde artikelen

Back to top button