Ondernemen

Wat zijn de voordelen van een stapelbare stoel?

Allereerst zijn stapelbare stoelen ruimtebesparend. U stapelt ze immers eenvoudig op elkaar en dat scheelt aanzienlijk veel ruimte. Zeker wanneer u ze plaatst op een trolley, zodat er meer stoelen op kunnen, bent u verzekerd van een open ruimte zonder stoelen. Dat is handig als u een ruimte voor meerdere doeleinden gebruikt. De ene keer wilt u een vergaderruimte gebruiken voor een boardroomvergadering met 8 personen en de andere keer voor een training voor 25 medewerkers. De ruimte kunt u dan eenvoudig opnieuw indelen en de stoelen die u niet gebruikt kunt u opstapelen.

Eenvoudig te verplaatsen

Een ander voordeel is dat stapelbare stoelen, mits ze zijn geplaatst op een trolley, eenvoudig door u te zijn verplaatsen. U verrijdt de trolley naar uw opslag of van uw opslag naar de gewenste ruimte. Zeker wanneer u een lift heeft is het nog eenvoudiger. Geen gesjouw meer met losse stoelen. Bovendien is dat nog gezonder ook.

Waar kan ik een stapelbare stoel plaatsen?

Een stapelbare stoel kent vele toepassingsmogelijkheden en is dan ook op vele plekken in te zetten. Wat dacht u van uw:

  • Overlegruimte
  • Educatie- of trainingsruimte
  • Bedrijfskantine of andere horecagelegenheden
  • Uitvaartcentra
  • Kerken

Zijn stapelbare stoelen te recyclen?

Gelukkig denken veel leveranciers na over de duurzaamheid van hun gemaakte producten. Steeds vaker zijn ze gemaakt van gerecyclede materialen en zijn ze zelf ook te recyclen. Dat is goed nieuws, want zo kunnen we de grondstoffen opnieuw gebruiken. Stapelbare stoelen die op een milieuvriendelijkere manier zijn gemaakt hebben dan ook een soort paspoort, ook wel EPD (Environmental Product Declaration) genoemd waarin allerlei eigenschappen in staan, zo ook het gebruikte materiaal en of het te recyclen is en voor hoeveel procent. Een bekend merk van stoelen is Vitra. Zij hebben veel producten voorzien van een EPD, waaronder de Vitra Hal stoelencollectie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button