Overig

1000 euro lenen

Story Highlights
  • Snel geld lenen zonder papierwerk
  • Geen toetsing bij het BKR
  • Korte aflossingstermijn

Het kan je zomaar gebeuren, dat je eigenlijk heel snel over een geldbedrag moet beschikken. Soms omdat je echt iets moet betalen, soms omdat je een aanbieding gewoon niet kunt laten lopen. In dergelijke gevallen kun je kiezen voor 1000 euro lenen; lenen met een korte terugbetaaltermijn en zonder dat er een BKR beoordeling plaats zal vinden.

Snel 1000 euro lenen

Je moet echt een rekening binnen een aantal dagen betalen. Een prachtige aanbieding voor een televisie of laptop loopt nog slechts een paar dagen. En juist nu heb je geen geld. Reden wellicht om snel 1000 euro te lenen. Wie wel eens geld geleend heeft via een bank die weet dat dit vaak nogal wat voeten in aarde heeft en lang duurt. Te lang om te profiteren van een aanbieding in elk geval. Of te lang om een nota voor het verstrijken van de betalingstermijn te voldoen. Bij kredietverstrekkers als Ferratum en Saldodipje kun je wél snel lenen. Hoe snel? Soms heb je het al binnen tien minuten geregeld, vaak geldt een periode van maximaal 24 uur. 

Snel 1000 euro lenen zonder papierwerk

Snelheid, en zeker het gebrek daar aan, heeft vaak alles te maken met papierwerk. Als er allerlei papieren ingevuld moeten worden, dan gaat het allemaal lang duren. Bij genoemde kredietverstrekkers is het alleen nodig om een aantal documenten te uploaden. Van een papierwinkel is geen sprake, waardoor snel gehandeld kan worden. Je vult je gegevens in, er wordt vaak om een scan van je ID-kaart of paspoort gevraagd en je bent al een heel eind. Je toont aan een rekening op naam te hebben en eigenlijk kan er dan niet veel meer misgaan. 

1000 euro lenen in termijnen betalen

Kenmerkend voor de 100 euro lening is de korte looptijd. Je hebt snel geld, er wordt van je verwacht dat je het ook op korte termijn terugbetaald.  Hoe lang je precies krijgt, hangt af van de kredietverstrekker. Vergelijk die dus goed voor je een lening aangaat. Vaak is de minimale terugbetaaltermijn dertig en de maximale termijn 62 dagen. Zorg dat je het bedrag inclusief de rente aflost. Doe je dat niet, dan gaan de kosten snel oplopen. Ook dat is een kenmerk van deze lening.  De kosten kunnen behoorlijk oplopen als je niet op tijd aflost. Houd daar terdege rekening mee. Leen dus niet als je al op voorhand weet dat terugbetalen een probleem kan worden. 

Korte termijn om af te lossen

Het kan zijn dat er om een persoonlijk garantstelling document gevraagd wordt overigens als je een dergelijke lening aanvraagt. Houd ook daar rekening mee. Veel mensen die vanwege een negatieve codering niet op reguliere wijze geld kunnen lenen, maken gebruik van een dergelijke lening. Er zitten voordelen aan – je hebt snel geld zonder papierwerk en toetsing- de lening, houd wel rekening met de korte aflossingstermijn en de hoge kosten die er zijn als je niet op tijd aflost. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button