Ondernemen

Bespaar op verzendkosten met een verzendplatform!

Als bedrijf ontkom je niet aan het verzenden van pakketten. Immers wil je dat jouw producten ook daadwerkelijk bij je klant aankomen. Pakketten gaan vaak gepaard met veel verzendkosten. De kosten voor de verzending zijn bij de diverse koeriersbedrijven en verzendservices ook erg uiteenlopend. Het kan daarom lonen om zoveel mogelijk bedrijven met elkaar te vergelijken. Deze vergelijking en het ontdekken van de kosten voor jouw pakket kun je doen bij ParcelParcel. Het is dan wel belangrijk dat je weet waar je op kunt letten. Onderstaande informatie kan jou helpen om de pakketten op een gedegen manier te versturen en helpt ook nog met besparen op je verzendkosten.

Eenvoudiger pakketten naar het buitenland

Via een verzendplatform als ParcelParcel kun je pakketten over heel de wereld verzenden. Een pakket versturen naar Duitsland kan hier een voorbeeld van zijn. De pakketten kunnen vaak flink in de kosten lopen, maar er is een mogelijkheid om een besparing tot 70 procent te krijgen. Door lage verzendkosten maak je het altijd aantrekkelijk voor zowel jezelf als jouw klanten. Je wilt tenslotte dat jouw klanten blijven bestellen. De pakketten worden dezelfde dag nog bij jou opgehaald en aangetekend afgeleverd bij de ontvanger. Het enige wat jij hiervoor nog hoeft te doen, is te bekijken welke bezorgdienst je gaat gebruiken.

Verschillende voordelen bij een verzendplatform

Bij ParcelParcel kun je veel verschillende bezorgdiensten terugvinden. Denk daarbij aan DHL, DPD, TNT of FedEx. Om erachter te komen hoeveel de verzending van een pakket, pallet of document is, gebruik je de tariefcalculator. Je moet hiervoor de afmetingen en het gewicht van het pakket invoeren. Je ziet dan het verzendtarief en profiteert daarna van veel voordelen. Zo heb je een hoge service, een korte verzendtijd en kun je altijd een verzendbedrijf vinden die bij jou past. Het verzendlabel wordt automatisch via het verzendplatform aangemaakt, zodat je deze ook niet meer met de hand hoeft te schrijven.

Met een verzendplatform heb je altijd een logistieke partner in handen voor jouw pakketten. Ieder pakket naar Duitsland of een ander land binnen of buiten Europa verstuur je voor een laag verzendtarief en je biedt jouw klanten een keuze aan verzendopties. De laagste tarieven zorgen er weer voor dat je geld overhoudt om de rest van jouw bedrijf winstgevend te maken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button