Overig

Kies voor een tuinset met een lange levensduur

Story Highlights
  • Eten wordt dineren met een duurzame tuinset
  • Ropes werd gebruikt door bergbeklimmers
  • Alles is zo goed als weersbestendig

Meer en meer wordt er aandacht besteed aan de inrichting van en het comfort in de tuin. Mensen verwachten buiten min of meer hetzelfde comfort als binnen en dus is er extra aandacht voor de tuinset en wordt de tuintafel met stoelen met meer zorg uitgezicht. Van tuinstoelen en tuintafels wordt iets extra’s verwacht omdat de tuin meer en meer het verlengstuk wordt van je huis.

Indrukwekkend aanbod voor in de tuin

Wat er tegenwoordig allemaal op de markt is voor in de tuin is indrukwekkend. Het comfort is meer dan uitstekend te noemen en wil je ‘s avonds in je tuin dineren met familie of vrienden dan ervaar je hetzelfde comfort als binnen. Bovendien worden er eigenlijk alleen nog maar duurzame tuinsets gemaakt, die geproduceerd worden met de beste materialen en daardoor een zeer lange levensduur hebben.

Een tuinset die een lange levensduur heeft en comfort biedt

Kijk maar eens naar de Coco Leonardo/San Francisco 260 centimeter dining tuinset 7-delig. Hier eet je niet aan, hier dineer je aan in de tuin. Coco staat in dit geval voor de stoelen, de tafel is van San Francisco. In alles ademt deze set comfort en bovendien krijgt je tuin zo meer uitstraling. Bijzonder is het materiaal in de vorm ban wicker, terwijl de tuinset Uv-bestendig is en er gewerkt wordt met aluminium. Dat staat voor duurzaamheid in optima forma.

Amper onderhoud noodzakelijk

Je kunt wachten op de geschikte tuinset aanbiedingen, je kunt ook gewoon meteen kiezen voor de Santika Annisa/Cardiff 240 centimeter dining tuinset 7-delig. Dan heb je het dus echt over een unieke tuinset met een uniek design. Alles is van weersbestendige materialen gemaakt en de stoel is van een zeer hoogwaardig aluminium. Ook nu geldt dat de meubels bijzonder sterk zijn en desondanks toch licht van gewicht. Deze tuinset vraagt amper om onderhoud. Met een vochtige doek is alles zo weer schoon. Meer is helemaal niet nodig.

Ropes: zeer sterk en duurzaam

Bijzonder is de bekleding van de stoelen met opnieuw een zeer sterk en duurzaam materiaal in de vorm van ropes. Van origine werd dit touw gebruikt door bergbeklimmers. Behalve zeer sterk materiaal, ziet een met ropes beklede stoel er ook nog eens prachtig uit. Met de genoemde tuinsets heb je niet alleen functionaliteit in je tuin. Je haalt ook meteen een blikvanger binnen. De tuinsets zorgen meteen voor meer sfeer in de tuin en maken van eten in eigen tuin telkens weer een feestje.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button