Ondernemen

Creëer naamsbekendheid door tassen te bedrukken

Ben je werkzaam als ondernemer of de eigenaar van een organisatie en wil je naamsbekendheid creëren? Laat dan eens tassen bedrukken. Een tas kan namelijk voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Je kunt een tas meenemen om je boodschappen in te dragen, maar je kunt er ook spullen in doen wanneer je eropuit gaat. Er kunnen dus van allerlei redenen zijn waarom iemand een tas gebruikt. Precies om deze reden is het slim om een tas te gebruiken als relatiegeschenk of als promotiemateriaal. 

Tas als promotiemateriaal

Of je nu een eigen schoonheidssalon hebt, de eigenaar bent van een kledingwinkel of onlangs een stichting hebt opgericht, een tas kun je altijd inzetten als promotiemateriaal. Met een tas worden mensen namelijk gezien. Ze lopen ermee over straat, in winkelcentra, naar de sportschool, etc. Wanneer je naamsbekendheid wilt creëren of je merk zichtbaar wilt maken, is het zeker aan te raden om tassen te laten bedrukken. Je kunt dit bijvoorbeeld doen bij Super-Snel. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten relatiegeschenken die je snel en voordelig kunt laten bedrukken. Sta je binnenkort op een beurs, fair of braderie? Ga dan zeker op zoek naar het juiste promotiemateriaal voor je bedrijf of organisatie. 

Verschillende soorten tassen 

Tassen laten bedrukken kan voor verschillende doeleinden van belang zijn. Hierbij is het belangrijk om te weten dat je verschillende soorten tassen kunt laten bedrukken. Van grote sporttassen, tot katoenen draagtassen en hippe strandtassen, vrijwel alle soorten tassen kun je laten bedrukken bij super-snel. Natuurlijk zit er wel prijsverschil tussen de verschillende soorten tassen. Zo zal het laten bedrukken van honderd strandtassen duurder zijn dan het laten bedrukken van honderd kleine katoenen tasjes. Welk soort tassen je het beste kunt laten bedrukken is van verschillende factoren afhankelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het budget wat je te besteden hebt, het soort bedrijf of organisatie waarvan je de eigenaar bent en aan de functie van de bedrukte tassen. Wil je ze alleen gebruiken als promotiemateriaal of wil je ze juist gebruiken als relatiegeschenk en toevoegen aan een kerstpakket? 

Voor ieder soort bedrijf het juiste relatiegeschenk

Tassen bedrukken is één van de dingen die je kunt laten doen wanneer je op zoek bent naar het juiste relatiegeschenk. Echter zijn er ook allerlei andere producten die je kunt laten bedrukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het laten bedrukken van bidons omdat je een eigen sport en slankstudio hebt? Bij super-snel is voor ieder bedrijf het juiste relatiegeschenk verkrijgbaar. Van powerbanks tot zonnebrillen en strandballen. De tijd dat je alleen een pen kon laten bedrukken en kon gebruiken als relatiegeschenk is dus voorbij.

Gerelateerde artikelen

Back to top button