Algemeen

Verschillende soorten bidons laten bedrukken

Het laten bedrukken van artikelen is een zeer goede manier om je bedrijf kenbaar te maken bij (potentiële) klanten. Ga je naar een beurs? Of heb je een ander evenement waar je je bedrijf wilt promoten? Dan kun je dit erg goed doen door bidons bedrukken. Deze kun je vervolgens uitdelen aan de bezoekers van de beurs of het evenement. Wil jij bidons laten bedrukken? In dit blogbericht willen we je graag meenemen in het proces.

Welke bidon kies je?

Bidons bedrukken kan in enorm veel verschillende vormen en maten. Je kunt daardoor uit een grote selectie bidons kiezen die je graag wilt laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor Tacx bidons bedrukken. Dit zijn bidons van hoge kwaliteit en hebben een strakke uitstraling. Deze soort bidons worden bijvoorbeeld ook gebruikt door wielrenners in de Tour de France. Tacx bidons worden veelal gebruik voor sportactiviteiten. Daardoor is het een perfect cadeau als bedrijf, omdat de bidons veel gebruikt worden. Ook kun je kiezen voor doorzichtige bidons. Deze worden voornamelijk gebruikt om water uit te drinken op werk of school. 

Hoe laat je de bidons bedrukken?

Het laten bedrukken van bidons is erg gemakkelijk. Nadat je de keuze hebt gemaakt voor bijvoorbeeld Tacx bidons, laat je de bidons eenvoudig bedrukken. Hiervoor kies je een design dat je op de bidons wilt laten zetten. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfslogo of een slogan. Deze kun je zelf ontwerpen in de online ontwerptool. Vervolgens kun je de grootte en de kleur aanpassen. Heb je hem staan zoals je hem wilt hebben? Dan kun je, als je dat wilt, nog een tekst toevoegen. Deze voeg je gemakkelijk in de ontwerptool toe. Is het hele design klaar? Dan hoef je enkel nog maar het aantal bidons dat je wilt bestellen aan te geven. Vervolgens worden ze gedrukt en naar je kantoor of woning toegestuurd. 

Bidons laten bedrukken voor een evenement

Heb je een groot evenement waar je je bedrijf wilt promoten? Dan is het bedrukken van bidons een zeer goede keuze. Je wilt namelijk dat de bezoekers een artikel krijgen waar je bedrijfsnaam op staat, zodat iedereen direct je bedrijf herkent. Daarnaast moet het natuurlijk ook een gebruiksartikel zijn. Bidons zijn hier dus perfect voor. Je kunt ze gemakkelijk vullen met water zodat de bezoekers er ook nog echt gebruik van maken. Vervolgens kunnen ze er ook thuis nog gebruik van maken, zodat je bedrijf vaker langskomt bij de mensen.

Andere producten bedrukken? Dat kan ook!

Heb je een ander idee over producten die je graag wilt bedrukken? Of wil je wellicht een bidon tezamen met een keycord bedrukken? Dat is zeker mogelijk. Een goede combinatie van producten die je bedrukt kunnen een zeer leuk relatiegeschenk zijn voor klanten. Zo hebben ze er ook nog iets aan!

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button