Ondernemen

Hoe begin ik met beleggen in cryptocurrencies?

Steeds meer mensen beginnen met het beleggen in cryptocurrencies. Het idee dat je als belegger op korte termijn rijk kan worden is vaak een motivatie om in de cryptomarkt te starten. Een manier om dit te bereiken is door risicovolle cryptomunten te kopen, in de hoop dat deze snel in waarde stijgen. De kans dat deze strategie op langere termijn ook succesvol is, is laag. Het is dus niet aan te raden om zomaar wat munten te kopen zonder dat je goed onderzoek gedaan hebt.

Maar hoe begin je met het beleggen in cryptocurrencies? Zeker voor mensen die zich nooit hebben verdiept in het beleggen, maar graag deel willen nemen aan de cryptomarkt, kan dit een lastige vraag zijn. De cryptomarkt is de meest volatiele markt, waar de koersen explosief kunnen stijgen, maar ook hard kunnen dalen. Dit biedt de investeerder kansen, maar als beginnend belegger is dit ook zeer gevaarlijk. 

Technische en fundamentele analyse

/a> belangrijk voor het investeren voor de lange termijn. De fundamenten van een cryptoproject moeten immers goed zijn, om op de langere termijn rendement te kunnen geven. De fundamentele analyse vergt een hoop onderzoek naar de achterliggende blockchain technologie, het team van werknemers van het project en de toepassingsmogelijkheden van de cryptocurrency. Als je de fundamentele analyse afgerond hebt, kun je gelijk tot aankoop van een cryptomunt overgaan maar hoe bepaal je tegen welke prijs? Het toepassen van technische analyse helpt je hierbij. Door diep te duiken in de koersgrafiek van een cryptomunt en te kijken naar de historische prijsgegevens en indicatoren kun je bepalen of de prijs van dat moment een goede prijs om te kopen is. Het onder de knie krijgen van technische analyse kost veel tijd omdat het, zoals de naam al doet vermoeden, een technisch verhaal is waar je veel verschillende onderdelen moet zien te begrijpen en toepassen.

Crypto beheerd beleggen via Yieldt

Om toch te profiteren van het rendement in de cryptomarkt kun je jouw vermogen laten beheren door een partij als Yieldt. Een passief inkomen wordt door crypto beheerd beleggen via Yieldt mogelijk gemaakt, waarbij je zelf je tijd aan andere dingen kunt besteden. Het zelf investeren in een nieuwe markt is risicovol, terwijl de specialisten van Yieldt juist risicomijdend te werk gaan. Yieldt rekent voor de geleverde diensten, waar jij een prachtig rendement kunt maken zonder actief te hoeven zijn, een bepaald percentage van de winst. Hierdoor heeft zowel jijzelf als Yieldt hetzelfde belang, namelijk een zo mooi mogelijk rendement verdienen. Een win-win situatie voor beide partijen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button