Ondernemen

Servies laten bedrukken

Krijg jij regelmatig zakenrelaties over de vloer? Dan wil je als ondernemer zijnde met jouw bedrijf professionaliteit uitstralen. Het gaat in de basis uiteraard om het product of de dienst die je levert. Maar het zijn juist ook de kleine dingen eromheen die bijdragen aan een positieve indruk. Zorg er bijvoorbeeld voor dat het koffiemomentje tevens een marketingmoment is en laat het servies bedrukken. Koffiekopjes met jouw eigen logo dragen bij aan de professionele uitstraling van het bedrijf. 

Kop en schotels die passen bij jouw huisstijl

Bedrukt servies is een relatief eenvoudige, maar zeer effectieve marketingmethode. Je kunt jouw logo laten afbeelden op het servies dat jullie op kantoor gebruiken. Komt er een belangrijke klant of zakenrelatie op bezoek? Dan zal hij of zij blij verrast worden tijdens het koffiemomentje. Je kunt het servies dus echt inzetten als marketingmiddel. Maar het is dan uiteraard wel van belang dat de bedrukking ook echt aansluit bij jouw bedrijf. De bedrukking moet passen bij de huisstijl van de onderneming. Deze link maak je natuurlijk wanneer je het logo plaatst. Maar je kunt hier ook met de kleur van de kopjes rekening mee houden. Gelukkig zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je altijd kop en schotels bedrukken die passen bij de huisstijl van jouw onderneming.

Bedrukking van glaswerking

Wil jij niet alleen tijdens het koffiemomentje extra professionaliteit uitstralen met jouw bedrijf? Wil je ook tijdens de maandelijkse borrel die je organiseert de effectieve marketingmethode die bedrukking heet toepassen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Je kunt namelijk ook kiezen voor bedrukte bierglazen. Ondanks dat een borrel een informelere setting is, is marketing ook hierbij belangrijk. Beperk de mogelijkheden dan ook zeker niet tot de zakelijke vergaderingen. Maar laat ook het glaswerk voor de aankomende borrels bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf. Maak gebruik van de effectieve marketingmogelijkheden. Laat zien wie jullie zijn en laat zien waar jullie voor staan. Straal professionaliteit uit naar klanten en zakenrelaties!

Bedrukt servies: een effectieve marketingmethode

Bij de term marketing denk je wellicht niet direct aan de bedrukking van servies. Toch is deze marketingmethode wel degelijk effectief en doeltreffend te noemen. Het nuttigen van een kop koffie gebeurt dagelijks op kantoor. Van een kopje koffie in de lunchpauze tot een kopje koffie tijdens een belangrijke zakelijke meeting. Ook jouw klanten en zakenrelaties zullen dit kopje koffie bij jou op kantoor nuttigen. En hoe mooi is het als je van dit koffiemoment een marketingmoment kunt maken? Precies! Onderschat het belang van goede marketing niet. Zorg voor een lach op het gezicht van de koffiedrinker. Bedruk jouw servies!

Gerelateerde artikelen

Back to top button