Ondernemen

De 3 populairste steden voor een kantoorruimte

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte omdat je jouw bedrijf wilt laten groeien? Of wil je de eerste stappen zetten op de vastgoedmarkt en ben je benieuwd welke steden populair zijn voor de verhuur van bedrijfspanden? Wij hebben de 3 populairste steden voor een kantoorruimte voor je op een rij gezet, dus waar wacht je nog op?!

Amsterdam blijft the place to be

De locatie is niet alleen voor woonhuizen de belangrijkste reden om voor een huis te kiezen, voor bedrijfspanden geldt precies hetzelfde. In het geval van een kantoorruimte wil je daar zitten waar de actie is. Amsterdam blijft daarbij een absolute topper. Je vindt er diverse andere nationaal en internationaal opererende bedrijven waardoor het een efficiënte en ook zeer inspirerende omgeving is. Amsterdam is ook nog eens heel goed bereikbaar door de centrale ligging en het aanwezige openbaar vervoer. Kan je een bedrijfspand in één van de monumentale panden inrichten, dan heb je het toch wel gemaakt. Een kantoorruimte aan de gracht zal dan ook in no time verhuurd zijn.

Zwolle wordt steeds populairder

Amsterdam is natuurlijk heel erg gewild vanwege de centrale ligging en het ondernemersklimaat, maar toch voor veel mensen net te hoog gegrepen. Voor het geld dat je in Amsterdam uitgeeft kan je in Zwolle bijvoorbeeld een veel groter bedrijfspand aanschaffen. Bovendien is Zwolle ook centraal gelegen en is er een groot aanbod qua openbaar vervoer. Zwolle is ook een uitstekende locatie als je vaak zakelijke reizen naar het noorden of het zuiden van het land moet maken. Een bedrijfspand in deze stad is dan ook een uitstekende investering. Ga naar de bedrijfsmakelaar Zwolle om het huidige aanbod te bekijken, misschien heeft hij jouw volgende investering wel in portefeuille.

De herontdekking van Enschede

Veel bedrijven herontdekken het dynamische Enschede wanneer zij op zoek zijn naar een nieuwe locatie. Enschede blinkt niet alleen uit vanwege de universiteit met al haar talenten en de uitstekende werkgelegenheid. Het klimaat voor ondernemers en de hoge kwaliteit van leven zijn ook zeer aantrekkelijk. De ligging maakt het ook erg gemakkelijk om zaken te doen in Duitsland, je bent zo de grens over. Enschede is dus een prima locatie om jouw bedrijf te vestigen. Ben je op zoek naar een investeringspand? Dan biedt deze stad een groot aantal scherp geprijsde bedrijfspanden die zeker de moeite van een bezichtiging waard zijn. In Overijssel betaal je slechts een fractie van de prijs in de Randstad.

Gerelateerde artikelen

Back to top button